in

VAGA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

VAGA I RAK

Mada i Rak i Vaga vole mir i izbegavaju neslogu, ova veza može biti prilično komplikovana. Pre svega, zato što su ovo osobe sastavljene isključivo od burnih osećenja koja nipošto nije lako uskladiti a još teža razumeti. Ovo je sukob dva ženska principa svemira, Mesec, plod, duša, majka i Venera emocija, eris i seks. Duševnost i čulnost, ljubav i seks ne mogu se složiti, a ovo su i osnovni principi svemira.

VAGA I LAV

Urođen dobar ukus Vage, kao i uravnoteženost bili bi u ovoj vezi povređeni samoljubljem, preterivanjem i ekstravagantnošću Lava. Za Lava bi se moglo reći da bi mu ovakva veza veoma odgovarala, ako je muškarac i osoba koja želi da pravi karijeru.

VAGA I DEVICA

I ova veza bi mogla da bude uspešna. Smisao za dobro obavljen posao i detalje, tako svojstven Devici, može da nađe punu podršku u Vagi, koja voli ravnotežu i sklad. Ove osobe će se međusobno dopunjavati i pokušaće da organizuju sebi miran život, zaštićen od nepredviđenih stvari. Devica i Vaga će sve raditi zajedno, uređivati stan, putovati, vaspitavati decu i to tako što će svako dopunjavati onog drugog.

SA KIM ĆE TE ON PREVARITI: ŠKORPIJA SA BIVŠOM, BIK SA PRIJATELJICOM

BAŠ OVAKAV MUŠKARAC TI TREBA: Kakav muškarac odgovara samo tvom znaku horoskopa