in

VELIKI LETNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: pritisak na polje ljubavi, odnosa i fizičke strasti

JARAC

Jun donosi pritisak na polje ljubavi, odnosa i fizičke strasti. Dana 5. juna, Venera se pridružuje Marsu i Lilit u Lavu, u vašoj osmoj kući intimnosti i igre senki. Osećate se spremnim da se prepustite strastima i da se potpuno posvetite svojim romantičnim vezama. Mladi Mesec u Blizancima 18. juna otvara nova vrata u vašoj šestoj kući tela i granica. Ovo je vreme da preispitate svoje fizičke i emocionalne granice kako biste ostvarili dublju povezanost sa sobom i sa voljenom osobom. Sezona Rakova, koja počinje 21. juna, pokreće vašu sedmu kuću odnosa. Nakon perioda unutrašnje obnove, vreme je da izađete i upoznate nove ljude, stvarajući autentične i ispunjavajuće veze.

VODOLIJA

Čuda, avanture i iskušenja vas očekuju u areni vaših veza ovog leta. Znamo da će, počevši od jula, sudbonosna retrogradna Venera u Lavu uzdrmati vašu sedmu kuću odnosa, ali pre nego što šou počne, morate da okupite vašu postakvu likova. Pun Mesec u Strelcu 3. juna osvetljava vašu 11. kuću javnog života. Zatim, mladi Mesec u Blizancima nadahnjuje nove početke u vašoj petoj kući zadovoljstva i romantike. Možete li uvesti nove ljude u svoj život poštujući sve načine na koje ste se promenili, a da ne kompromitujete sebe?

RIBE

Dana 17. juna, Saturn počinje svoju dugu retrogradnost u vašem znaku, nastavljajući direktni hod tek u novembru. Ostvarili ste eksplozivni napredak poslednjih nekoliko meseci, a sada imate vremena za integraciju svega naučenog. Srećom, možete da se odmorite od intenzivnih emocija i preispitivanja sa Venerom i Marsom koji su sada u Lavu, u vašoj petoj kući užitka, romantike i zabave. Idite na sastanak sa nekim ko vam se sviđa, izađite sa prijateljima i dobro se zabavite. Činite sve što vas čini srećnim!

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. JUNA 2023: Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu

NOVE MOGUĆNOSTI ZA LJUBAV U JUNU 2023: 4 horoskopska znaka u čiji život će ući neko poseban