in

VELIKI LETNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: pritisak na polje ljubavi, odnosa i fizičke strasti

VAGA

Upravo kad sezona Rakova počinje 21. juna, osvetljavajući vašu 10. kuću slave u karijeri, asteroid Ceres ulazi u vaš znak. Sa velikom boginjom u vašem znaku, pred vama je izazov da negujete ravnotežu: javno i privatno, davanje i primanje, introvertno i ekstrovertno. Upravo sada, sa Venerom i Marsom u Lavu, u vašoj 11. kući publike, i aktivacijom Raka, vi ste izloženi, obožavani i volite to. Koje vam uloge stvaraju neprijatnost, a gde povlačite crtu? To je glavno pitanje koje vam se postavlja ovog leta.

ŠKORPIJA

Dana 5. juna, Venera ulazi u vašu desetu kuću karijere i slave, pridružujući se Marsu (i Lilit) u Lavu. Ovo je vaš trenutak da se istaknete i zasijate na profesionalnom polju. Spremni ste da pokažete svetu svoju misiju, planove i postignuća. Ali pazite, jer dok se Venera i Mars kreću kroz ovu oblast, susrešćete se sa izazovima kvadrata Jupitera (ekspanzija) i Urana (promena) u Biku. Očekujte nove ljude, saradnike i ljubavnike koji će ući u vaš život i doneti vam nove perspektive na vašu karijeru.

STRELAC

Za vas je ovo izvanredno vreme za avanture i istraživanje. Pun Mesec u Strelcu 3. juna budi vašu želju za širenjem horizonta i novim iskustvima. Sa Venerom i Marsom u Lavu, u vašoj devetoj kući putovanja i razbijanja rutine, osećaćete se najživlje kada ste na putu. Sezona Blizanaca aktivira vašu sedmu kuću odnosa, pa povedite svoj najbliži krug ljudi sa sobom na ova putovanja. Takođe, imajte na umu da će vaše ideje o domu i zajednici prolaziti kroz transformaciju sa Saturnom u Ribama. Iskoristite ovo leto da razmislite o odnosima koje želite da negujete u svom životu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. JUNA 2023: Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu

NOVE MOGUĆNOSTI ZA LJUBAV U JUNU 2023: 4 horoskopska znaka u čiji život će ući neko poseban