in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022. GODINE: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA

BIK

Ako ste u braku mogući su i neki malo složeniji odnosi u nekim periodima godine. Neke razlike između vas i partnera mogu isplivati na površinu i možete se susresti sa nerazumevanjem druge strane koja se može neodgovorno ponašati i želeti da promeni vaše ponašanje, što može biti ključno u kvarenju vaših odnosa.

Ako ste već u nekoj vezi, nagovestićete vašem partneru da ste spremni za nastavak veze samo ako vam on posveti više pažnje i nežnosti. Moguće su i eventualne svađe zbog finansijskih problema u porodici. Takođe, nekima koji žele da stupe u brak, sa njihovom odlukom se možda neće složiti neki stariji članovi porodice. Moguća je i neka vrsta mentalnog stresa koja će biti uzrokovana nekom vrstom pritiska kad je vaš ljubavni život u pitanju. Vaši prijatelji vam mogu dosta pomoći u ovakvim situacijama.

Ipak, veza koja nije srećna za vas i koja traži od vas da činite previše kompromisa ili da dajete previše sebe, može da se završi. Možda ćete osetiti potrebu da učinite nešto više da ne bude tako, ali izborite se sa takvim osećanjima i usredsredite se na ono što je stvarno važno.

Ako nekoga stvarno volite, onda ova godina može biti godina koja će vam doneti dobre rezultate u vašem ljubavnom životu. Možda će vam na početku godine biti teže nego obično, možda ćete se osećati nelagodno i zabrinuto pored vašeg partnera ali vremenom situacija će ići na bolje. Biće potrebno malo rada da bi veza ojačala, obnovila se i došla na nivo gde treba da bude.

U prvom delu godine moguće da ćete započeti novu vezu i bićete zadovoljni svojim izborom, dok oni koji su već u nekoj vrsti veze mogu očekivati više harmonije u vezi. Vaš vladar Venera će biti retrogradna od trinaestog maja pa do dvadesetpetog juna, a to je period gde morati biti posebno obazrivi jer vam veza može doći u težu fazu. U najvećem delu godine Bikovi će imati šansu da se dobro osećaju u ljubavi što će se odražavati i na život njihovih partnera.

Meseci maj, jul i septembar mogu biti jako lepi za ljubav i za donošenje nekih ključnih odluka kada je ljubav u pitanju. Bićete vrlo privrženi partneru, on će vas podržavati u svemu i svugde, a vaša veza će biti odlična. Ali morate paziti da vam pogled ne skrene sa parnera na neku drugu osobu, što može izazvati ozbiljna nerazumevanja.

Morate biti pažljivi u vezi tokom augusta i decembra jer su moguća neka razmimoilaženja. Budite vrlo oprezni tokom razgovora, inače vaša veza može krenuti loše. Izbegavajte sumnju u partnera ako za to nemate baš valjane razloge. Budite iskreni, verujte jedno drugom i gledajte da se razumete bolje neko dosad. Podignite vašu ljubav na jedan viši nivo. Biće povoljnog vremena za to tokom godine, a na vama je da ga iskoristite.

Ove godine moguća su i razna planiranja putovanja sa partnerom. Gledajte da što više vremena provedete zajedno, jer će to ojačati vašu vezu. Možda ćete u ovoj godini odlučiti da se venčate ili da imate bebu. Emocije i romantika biće vaša svakodnevna pojava. Ako ste muškarac Bik i ako u 2022. godinu ulazite sami, možda u ovoj godini upoznate nekoga sa kim ćete hteti da zasnujete porodicu i provedete ostatak života zajedno. Muškarci Bikovi su inače odani i posvećeni i uvek gledaju da rade u korist porodice i prijatelja.

Žena Bik će pažljivo da bira svog partnera i trebaće joj više vremena da odluči ako želi da vezu podigne na jedan viši nivo, ali kada se jednom odluči tada ništa neće moći da joj se ispreči na putu ka njenoj sreći. Ne preterujte u ležernom ponašanju prema svom partneru, jer on to može protumačiti kao neozbiljnost i nezainteresovanost. Sagledajte partnerove prave vrednosti.

Evo nekih znakova sa kojima ćete se posebno slagati ove 2022. godine. U vezi sa Devicom neće biti većih prepreka jer ste oboje praktični i čvrsto stojite na zemlji. Ako Devica okleva u nečemu, Bik će je bodriti, a takođe Biku prija Devicina brižnost. Među njima je dogovor uvek moguć i većih problema neće biti.

Sa Ribama se Bikovi nekako neverbalno razumeju. Ribe intuitivno osećaju ljudske potrebe i sklone su nesebičnom davanju i vrlo su inspirativne za romantičnog i senzualnog Bika. Ako i dođe do nekog konflikta, oni će spontano da reše problem. Ovo je veoma uspešna veza.
Sa Jarcem imate puno sličnosti – cenite tradiciju, sigurnost i brak. Uzajamno se cenite i podržavate, iako je vaša ljubav često pre saradnja a ne oduševljenje, ali vama to ne smeta.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MAJA DO 5. JUNA 2022: Malo je vjerojatno da ćete dobiti ono čemu težite u ljubavi

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom