in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022. GODINE: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA

RIBE

Planete neće dozvoli da vam pobegnu romantična osećanja. Najteže će biti usamljenim Ribama, koje obično dugo biraju i često ostaju razočarane. One Ribe koje su braku neće imati tih problema, jer će partneri biti potpuno okrenuti jedno drugom.

Dolaskom leta i ljubavna žurba će nestati, a ako u ovom periodu dođe do nekih sukoba u vezi, oni će se najviše osetiti na jesen. S obzirom da je 2022. promenljiva kada su u pitanju ljubavne emocije, uporno serviranje raznih argumenata partneru može dovesti do poremećaja i problema u vašem romantičnom životu, međutim nesporazumi bi se mogli otkloniti i vi ćete omogućiti novi početak svoje veze u poslednjih nekoliko meseci u godini.

Ova 2022. godina može se podeliti u dva perioda. Prvi deo godine većini Riba može doneti novu vezu, trenutna veza postaje zvanična, a u slučaju da ste već u braku, velike su šanse da dobijete dete. U drugom delu godine doći će do novih profesionalnih izazova, a vašoj ljubavnoj i sentimentalnoj strani biće potrebno više diplomatije.

Najvažnije promene u ovoj sferi života počinju nakon avgusta. Za mnoge od vas Riba, ljubav prema slobodi, uživanja u raznim avanturama i romantični sastanci su stil vašeg života. Međutim, trebali biste malo revidirati ovaj stav. Postoji rizik da će vašem partneru dosaditi i umoriti se od beskrajnih zabava, a tada sve može da se završi loše.

Ribe koje su same će imati mnogo romantičnih sastanaka, ali to neće dovesti do braka, a razlog za to može biti vaša izbirljivost. Međutim, krajem godine će se stvari verovatno početi razjašnjavati, a ideja o planiranju venčanja privlačiće vas sve više. Venčanje je poželjno da bude tokom zimske sezone.

Žena Riba vrlo dobro zna šta želi od ljubavne veze ove godine. Za nju je važno da veza u koju se uključi bude jaka kako bi i ona mogla da zasnuje porodicu sa tim partnerom. Nije ljubitelj eksperimentisanja u odnosima, jer voli da stupi u vezu samo kada zaista želi i oseća se dobro u vezi sa partnerom.

Ako imate neko osećanje sumnje u vašu ljubavnu vezu, to će se rešavati u prva 3 meseca 2022. godine. Početkom godine gledajte da zauzmete prihvatljiviji i otvorenije stav u komunikaciji sa partnerom. Mnoge Ribe će na taj način svoju bezličnu i sumornu vezu pretvoriti ze u novu nešto mnogo interesantnije i romantičnije.

Za vas Ribe najbolje je da sve ide prirodnim tokom. Od sredine pa do kraja marta, vi i vaš partner moraćete da preuzete kontrolu nad vašim emocionalnim odnosima. Slobodne Ribe pred kraj marta mogu biti stavljene pred neki izbor. U tom slučaju, ne bi trebalo da žure. Dobro razmislite i sve bi trebalo da se vrati u normalu početkom aprila.

Neke Ribe koje su rođene početkom marta mogu doživeti dramatičnu pojavu jedne vrlo zavodljive veze u aprilu i maju. Ako ste slobodni, sve će biti u redu, možete da očekujete da će ova nova veza, iako neobična, zadovoljiti mnoge vaše prethodno neispunjene društvene i fizičke potrebe. Međutim, ako ste već u nekoj vezi, onda dobro razmislite šta ovaj emocionalni trougao može da vam donese. Treba da se odlučite za dugoročnu sigurnost i predvidljivost u vezi. Ovo sada nije pravi trenutak za preuzimanje rizičnih veza ili neobičnih emocionalnih izazova.

Kasnije ove godine vašoj voljenoj osobi će aktivno trebati vaša stalna podrška i ohrabrenje. Nedavna serija emocionalnih ili porodičnih promena može uzrokovati da se drugi osećaju ranjivo, izloženo ili neshvaćeno. Vi treba da budete podrška partneru, jer se od vas to i očekuje. Pozitivni romantični trenuci, nova iskrena komunikacija i zajednička kreativnost biće rezultat vaše podrške. Pošto je ovo delikatna i obećavajuća godina, odvojite dodatno vreme da nadogradite vašu emocionalnu vezu.

Godine 2022. muškarci Ribe su otvoreni za nove izazove, ali za njih je vrlo važno znati da uz sebe imaju odanog partnera koji im može pomoći kada prolaze kroz teške trenutke. Njihova izuzetno osetljiva priroda ne pomaže im u upravljanju sukobima koji se javljaju u vezi, ali će na kraju pronaći rešenje za svoje probleme. Muškarci Ribe preziru da budu sami, pa zbog toga mogu brzo da uđu u brak. Ova žurba mogla bi dovesti i do neuspeha, ali to ne znači da treba beskrajno čekati da se napravi veliki korak u životu.

Ova 2022. godina može da označi novi početak i novu fazu u vašem životu. Izuzetni ljubavni odnosi, duhovni ideali, karijera, dobrotvorne aktivnosti, potreba za lepotom, povezivanje sa stvarnim izvorima energije kao što su entuzijazam, vera i potreba da se živi po nekim drugim vrednostima, biće u fokusu vašeg života.

Juni i juli 2022. godine su najdinamičniji i najsnažniji meseci za brak i rođenje deteta. Poslednji deo godine, od septembra, pa do decembra, biće relativno opušteniji, iako nećete oskudevati u raznim događajima. Potreba za povlačenjem u privatno okruženje može biti idealna na kraju godine. Za većinu Riba, ovo privatno okruženje može biti roditeljski dom, odlazak dok babe i dede na selo i slično. Svako od vas će otići da napuni svoje baterije tamo gde su vaši koreni najdublji i gde se najbolje osećate.

Kod Riba, brak je nešto što one vide crno belo. Ili su željne da naprave ovakav veliki korak, ili ne žele, odlažući ga što je duže moguće. Uprkos ovom pristupu, muškarac Riba ima idealističku ličnost, što mu omogućava da dokaže svoju lojalnost i naklonost partneru. Njegove vrednosti i uverenja su mu izuzetno važni i poželeće partnera koji je na istoj talasnoj dužini kao i on. Ako je razočaran u svoje odnose i svestan da je pogrešno izabrao, mogao bi se zatvoriti ili postati neveran. Za njega je pravi partner pragmatična, prizemna žena koja mu može ponuditi stabilnost u vezi.

Za Ribe, najkompatibilniji znakovi za brak i odličnu vezu su Bik, Devica i Škorpija. Kada su Škorpije u pitanju, harmonija i ravnoteža su reči koje definišu ovaj odnos. U ovoj vezi kompatibilnost je u svakom pogledu, duhovnom, finansijskom i porodičnom.

 

Ribe i Bikovi i imaju mnogo zajedničkog, zbog čega će se ovaj par brzo venčati, dok u slučaju Devica, privlačnost između njih i Riba biće veoma jaka. Realna i praktična Devica biće zadivljena ovim eteričnim i maštovitim stvorenjem, a Ribe će, pak, biti fascinirane tačnošću razmišljanja takve metodične osobe kao što su Device.

Polako i postojano se vrtite u 2022. godini u okeanu vaših romantičnih snova. Kada odlučujete koji su vaši ciljevi, vi uvek pazite da uključite samo one stvari za koje ste sigurni da su dobitne. S obzirom na vašu neodlučnost i stidljivost, uvek je potrebna doza hrabrosti da priđete vašoj simpatiji. Neobavezan razgovor može biti odličan početak.

Sredina februara i dan zaljubljenih donosi blago zadovoljstvo, ali koje može biti praćeno naletom iznenađujuće ljubomore. Početkom marta, odnosi su ponovo u fokusu i spremni ste za napredak u vezi. OStatak marta može biti dosta uzbudljiv, glamurozan i nepredvidiv. Vaša romantična dostignuća pojačaće vaš elan u aprilu, kada će se oni u braku osećati spremnima da se uhvate u koštac sa velikim zajedničkim projektima i dubljim obavezama.

 

Ribe koje su same treba da na sebe skrenu pažnju osobe koju simpatišu, ne treba da budu preterano stidljive. Budite u centru pažnje i osvetlite svoj život upornim ispunjavanjem svojih želja. Vi žudite za posvećenošću, ali nemojte ulaziti u manje idealnu vezu samo da biste zadovoljili neki poriv. Kraj oktobra usamljenim Ribama može da donese iznenađujuću romantiku.

Vaš fokus krajem maja prelazi iz društvenog sektora u duhovni sektor. Ako niste zadovoljni sami sobom, tada možete uvući svog partnera u neke svoje unutrašnje sukobe , što može samo iskomlikovati stvari. U junu sve teče glatko i jasno vidite svoj put u srećnije stanje. Jul je romantičan i ispunjen iznenađujućom blagošću i osetljivošću. Ako je u međuvremenu došlo do neke ljutnje i povrede vaših osećanja, septembar donosi osveženje i odagnava sve negativnosti. Vaš partner možda ima dosta toga šta želi da ‘skine sa grbače’. U tom slučaju, budite mu pri ruci, slušajte ga i pomozite mu koliko god možete.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MAJA DO 5. JUNA 2022: Malo je vjerojatno da ćete dobiti ono čemu težite u ljubavi

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom