in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022. GODINE: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA

RAK

Za vas ljubav može da bude veoma tajanstvena, a zbog vaše stidljivosti i čestog manjka samopouzdanja, vi se ne zaljubljujete lako. Promenite ovo ponašanje da biste bili srećniji u životu, nem orate uvek biti na oprezu kada su vaše emocije u pitanju. Dozvolite sebi da se zaljubite nekad i na prvi pogled. Emocioonalno, ovo može biti dobra godina za Rakove. Ako ste već uključeni u neku vezu, ona može dobiti na dinamici, što na kraju može da vas odvede u brak. Slušajte svoje instinkte kada želite da donesete važne odluke u životu i to ne samo ljubavne. Cenite vreme koje zajedno provodite sa vašim partnerom.

Sa partnerom otvoreno razgovarajte i nemojte da zadržavate tajne među sobom. Neka transparentnost u vašoj vezi bude obostrana. Posebno se pobrinite da vaš nedostatak strpljenja ne utiče negativno na vaš ljubavni život. Dobro pazite šta radite da ne biste povredili vašeg partnera. Budite pažljivi u tome šta želite i uvek uzimajte u obzir i osećanja vašeg partnera. Na ovo posebno obratite pažnju u drugoj polovini godine.

Rakovima koji su sami, ove godine se mogu desiti neke stvari koje su priželjkivali i mogu naći interesantnu osobu po njihovim merilima, samo pazite da su vaši snovi realni, nemojte maštati o nemogućem. U leto vam se možete desiti da vas neka ljubavna situacija uhvati nespremne, zato u to vreme budite budni.

U bračnim odnosima mogući su sukobi prvenstveno zbog obostrane sujete, što može rezultirati otuđivanjem jedno od drugog. Potrebno je da se oboje što pre vratite u ispravno mentalno stanje i popravite stvari među vama. Ukoliko godinu počnete u nekom sporom ritmu kad je ljubav u pitanju, to ne znači da će biti loša godina. Moguće su na početku godine neke ljubavne komlikacije kada možete da očekujete da vaš partner izrazi snažnu volju da raščisti neku emocionalnu situaciju.

Neki Rakovi mogu se suočiti sa povratkom neke bivše ljubavi u njihov život. Već u februaru možete svoju ljubav da izrazite nekoj osobi, samo gledajte da to bude na neki vaš originalan način, ne morate uvek da robujete tradiciji i nekim ustaljenim normama ponašanja. U martu će vaši ključni odnosi sa partnerom da se popnu na jedna viši nivo. Napredak će doći kada oboje budete posebno cenjeni jedno od drugog. napredak će biti stabilan i ozbiljan.

U proleće ćete možda želeti da očistite srce od nekih nagomilanih emocija koje su vas pritiskale, što će vam doneti neku novu svežinu koju ste itekako želeli. Leto ćete početi zadovoljavajuće, a što vreme bude odmicalo to će biti sve bolje za vas.

Krajem Juna osećaćete se kao da ste na sedmom nebu i želećete da ta osećanja podelite i prenesete i na svog partnera, dok će u julu vaš partner trebati vašu podšku. U augustu komunikacija između vas i partnera biće jasna, a vi ćete se zbog toga osećati siguno i voljeno. U jesen su moguće i neke ljubomorne scene, a situacija će se raščistiti već početkom novembra, kada će se partneri prepustiti jedno drugom.

Oni koji su sami u novembru mogu očekivati neku vrlo zanimljivu ljubavnu avanturu koja može da vam uzburka um. U decembru vas očekuje dotok nove energije, i razmišljanje o vašim željama i potrebama vašeg partnera.

Evo nekih znakova sa kojima ćete se posebno slagati ove 2022. godine. Sa Jarcem ćete se slagati na svim poljima i odlično ćete se nadopunjavati. Vi ćete znati da otkravite tvrdokornog Jarca, a on će vam zauzvrat pružiti potrebnu sigurnost. Oboje cenite dom i porodicu i organizovaćete sebi sigurnu budućnost. Sa Bikom možete zajedno mnogo postići, uzajamno se podstičete i štitite. Volite kuću i tražite stabilnu i sigurnu vezu. Bik pruža Rakovima potrebnu sigurnost koja im je jako potrebna.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MAJA DO 5. JUNA 2022: Malo je vjerojatno da ćete dobiti ono čemu težite u ljubavi

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom