in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

OVAN

Drugi kvartal – Jupiter, planeta koja vlada vašim tajnama, ide retrogradnim hodom, pa se pričuvajte da ono što ste tajili ne pronađe put do partnera. Naročito je jun pogodan da iznese neke stvari na dnevni red, što bi dovelo do destabilizacije odnosa. Mars kreće unazad, i vreme je da se preispitate – koliko ste uložili u vezu i koje ste greške napravili.

Ova tri meseca su vam komplikovana kada su emotivni i bračni odnosi u pitanju i treba se čuvati bilo kakve impulsivnosti….Slobodnim Ovnovima tranzit Venere donosi nove ljubavne prilike, samo je pitanje koliko ste vi spremni za bilo šta trajnije. Mogućnosti za početke novih emotivnih veza, a stoji da biste u ovom periodu mogli sedeti na dve….ili više stolica….

Treći kvartal – prilično truckav put za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Partner i vi ćete funkcionisati kao na klackalici, biće potrebno mnogo obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i terati inat jedno drugom. Vi lično ćete biti vrlo osetljivi i nervozni i mogu vam smetati čak i nebitne sitnice, što će dovoditi do povremenih rasprava ili distanciranja sa voljenom osobom.

Slobodnima s druge strane, situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi ste voljni da uživate, istražujete, da se provodite kao nikada do sada. Malo je verovatno da vam i ovaj kvartal može doneti emotivnu sigurnost i okrenutost samo prema jednoj osobi.

Četvrti kvartal – u ovom periodu se neke od prekinutih veza mogu obnoviti, bilo da su iz prošlosti, bilo da su iz prvog dela ove godine. Neko vam se vraća i sada se vraća na pravi način – oboje ste prošli neke teške momente i sada je vreme da se ponovo povežete i ovi odnosi mogu vrlo brzo krenuti ka stabilnosti, pa čak i nekim ozbiljnijim koracima.

One veze i brakovi koji su „preživeli“ uspone i padove u ovoj godini, sada su u odličnoj fazi i ostaće takvi do kraja godine. Naravno, ukoliko vi opet ne napravite neki propust i dozvolite da vas povuku čari nekog tajnog flerta. Slobodnim Ovnovima novembar donosi jednu veliku ljubavnu priču, osobu koja je maltene pa fatalna po vas i u koju ćete se brzo i intenzivno zaljubiti.

4 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ŽENE VRTE OKO MALOG PRSTA

OVAJ ZNAK OČEKUJE OD TEBE ONO ŠTO ON SAM NE MOŽE DA TI PRUŽI: ON JE NAJKOMPLIKOVANIJI HOROSKOPSKI ZNAK