in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2019: NOVA LJUBAV, NOVI POČETAK I NEMIR U PORODIČNIM ODNOSIMA

RIBE

Mars na početku jula ulazi u znak Lava, gde će usmeriti vaše akcije u pokretanje novih ponuda na polju usluga. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite servisnim uslugama, mehanizacijom i energetskim resursima, kao i uslugama obezbeđenja. Venera će 3. jula ući u znak Raka i pojačaće vašu kreativnost. Doneće vam više uspeha na poljima zabave i ugostiteljstva. Merkur će 8. jula krenuti retrogradno, što će dovesti do neslaganja sa radnim kolegama, kašnjenja u realizaciji važnih dogovora, kao i do grešaka usled nedovoljne organizovanosti. Budite pažljivi i ako se bavite oblastima saobraćaja i komunikacija, posebno ako radite u službama za održavanje proizvoda i komunikaciju sa korisnicima, u raznim servisima automobila i bele tehnike, kao i ako ste zaposleni u velikim trgovačkim lancima. Nailazićete na nezadovoljne korisnike i na teškoće u obavljanju čak i onih jednostavnih, rutinskih radnih zadataka. Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom. Budite pažljivi ako se bavite oblastima saobraćaja i transporta jer su moguće nezgode koje vam mogu naneti gubitke.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti kvadrat sa Saturnom i Plutonom. To će dovesti do raskida jedne saradnje zbog razilaska u interesima, a može da dođe i do problema u odnosima sa jednim dugogodišnjim saradnikom. Ako biste prekinuli saradnju koja vam je bila dobro razrađena i donosila dobitke, to bi vam nanelo štetu. Najbolje bi bilo da se potrudite da postignete kompromis oko onoga gde budete nailazili na neslaganja. Merkur će 19. jula da se vrati retrogradno u znak Raka i u trećoj dekadi meseca će praviti konjunkciju sa Suncem i Venerom. Pokrenućete nove projekte koji su duže vreme morali da budu odloženi. Ostvarićete uspeh u svemu što zahteva vaše kreativne veštine.

Nezaposlene Ribe će najviše uspeha imati u sezonskim i honorarnim poslovima, kao i u oblasti poslovnih usluga, najviše onih servisne vrste.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno 8. jula i doneće vam nesporazume i neslaganja sa voljenom osobom. Vreme je da se posvetite svemu što ste zapostavili u vašoj emotivnoj vezi. Najviše od svega je neophodno da poboljšate komunikaciju sa partnerom. U ovom mesecu će svakako vaša komunikacija biti dosta konfuzna i neskladna.

Najviše neslaganja ćete imati u vezi zajedničkog vremena i predloga za aktivnosti i zabavu. Imaćete suprotne želje i očekivanja povodom toga. Biće vam teško da svoje potrebe uskladite sa partnerovim. Treća dekada jula vam donosi poboljšanje. Uspećete da se složite oko ostvarenja jednog važnog zajedničkog cilja i to ćete uspešno da postignete.

Ako ste slobodni:

Imaćete više mogućnosti za ulazak u novu emotivnu vezu. Bar dve osobe će želeti da budu sa vama bliske, a moguće da će ih biti i više. Komplikacije će nastati zbog toga što ćete uvideti kako ne možete da se prepustite osećanjima mada će vam se novi poznanici dopasti, bar što se izgleda tiče. Između vas i njih postojaće prevelike suprotnosti u očekivanjima. U trećoj dekadi jula doći će do slučajnog susreta sa bivšim partnerom i odlučićete se da obnovite vezu. Biće bolje ovog puta.

Nešto starije Ribe će biti razočarane jer će se osećati neshvaćene, kako od bliskih prijatelja, tako i od osobe koja im se dopada. Prekinućete jedan odnos i upoznati osobu sa kojom ćete imati šanse da započnete novu vezu.

ZDRAVLJE

Merkur će 8. jula krenuti retrogradno u vašem polju zdravlja. To vas usmerava da preduzmete preventivne mere jer ćete biti osetljivog zdravlja, podložni pojačanom stresu i psihosomatskim smetnjama. Izbegavajte duže izlaganje suncu jer vam je koža osetljiva. Koristite kreme za sunčanje i mleko za telo. Nađite dovoljno vremena za psihofizičku relaksaciju.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih materija i proteina. Možete svakodnevno da konzumirate mleko i jaja, a najviše će vam prijati mladi sirevi, jogurt i kiselo mleko. Riba često treba da vam se nađe na jelovniku. Jedite više voća, posebno lubenice, grožđe i ananas. Umanjite unos brze hrane, grickalica i alkoholnih pića. Potreban vam je D vitamin.

SREĆNI BROJEVI

6, 10, 15, 21, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JUN 2019: NOVA EMOTIVNA POZNANSTVA, OBNAVLJANJE STARIH KONTAKATA

DNEVNI ZA 25. JUN 2019: RAZGOVARAJTE ISKRENO SA SVOJIM PARTNEROM A DANAS ZAPOČNITE NEŠTO NOVO