in

ZAJEDNO DO KRAJA ŽIVOTA: ONI KAD SE SPOJE NIKO IH NIKAD NEĆE RASTAVITI

Ako je vjerovati astrolozima, neki su znakovi jednostavno stvoreni jedno za drugo. I ako se spoje nikad se neće rastati. Ili su im barem šanse za to vrlo male.Ok, vjerojatno ne vjeruješ da postoje srodne duše. Napokon, toliko je ljudi na svijetu… Teško je povjerovati da je jedan jedini tip za tebe ONAJ PRAVI na svaki mogući način.

Uostalom, ni postoji savršena osoba, makar to svi katkad priželjkujemo. No neporecivo je da si neki parovi odgovaraju tako dobro kao da su doista stvoreni jedno za drugo. nema velikih konflikata, a i u najtežim situacijama čuvaju jedno drugom leđa. Zašto? Možda je odgovor u astrologiji. Zvijezde imaju puno za reći o tome koga volimo i zašto i kako će se stvari razvijati u paru. Naravno, ni jednom paru nije zagarantirana vječna sreća, ali lijepo je znati da da ima šanse da s nekim budemo zauvijek, da postoji ljubav tako jaka.

Ovan i Ribe

Ovan je dinamičan, snažan i motiviran. Ribice su osjetljive, kompleksne i intuitivne. Sve same suprotnosti, no kad se ovo dvoje spoje jedno drugome daju ono što im nedostaje. Ribama treba netko tko je čvrst kao stijena. Ovnu treba netko tko će ga podsjećati na jednostavne životne stvari. Ovo dvoje se tako dobro upotpunjuje a kemija među njima je neporeciva. Ovan će Ribicu podsjećati da bude odgovorna u životi, a Riba Ovna da katkad treba usporiti i opustiti se uživajući u malim stvarima. Ovaj par ima potencijal da traje jako dugo.

Lav i Vaga

Lav je društven, bistar i voli biti u centru pozornosti. Vaga je dobrohotna, prijateljski nastrojena i otvorena. Kad se spoje, ovaj je par zgodan ako sa slike. Lav i Vaga mogu voditi beskrajno duge razgovore o bilo kojoj temi. O svemu. Imaju puno sličnosti, a karakteri su im kompatibilni. Lav voli Vaginu ljubaznu i ugodnu osobnost, a Vaga je totalno opčarana njegovom karizmom. Ovo dvoje se tako dobro slaže.

Djevica i Vodenjak

Djevica je pažljiva i vrlo vrijedna. Vodenjak je napredan i originalan. Ovo dvoje inspiriraju jedno drugo na drukčiji način razmišljanja. Kad su zajedno, vode intelektualne razgovore, gledaju dokumentarce, slušaju podcastove i pričaju o temema koje ih intrigiraju. Jako dobro znaju kako da jedno drugo stimuliraju i angažiraju. Uz svakodnevnu večeru teme samo iskači i uvijek imaju o čemu razgovarati. Tako se dobro slažu i toliko cijene jedno drugo da će se držati zajedno jako dugo.

Blizanci i Strijelac

U ovom slučaju i jedno i drugo obožavaju slobodu i avanturizam. ovom paru nikad neće biti dosadno zajedno. Stalno uletavaju u nove dogodovštine i jedno drugo potiču na nove izazove, među kojima i one intelektualne. Kad ovo dvoje postanu par, njihova veza je jedno veliko putovanje na kojem skupljaju nova iskustva i uče jedno od drugoga. Njihova je kompatibilnost nevjerojatna. Ovo dvoje vjerojatno nikad neće prekinuti.

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE

AKO ŽELIŠ DA VRATIŠ BIVŠEG FRAJERA OVO JE ŽENSKO PRAVILO BROJ 1