in

ZA NJU SU GODINE STALE: MLADOLIK IZGLED ŽENE U OVOM ZNAKU FASCINIRA SVE

Izgleda najmladolikije od svih žena u Zodijaku. Kada je reč o horoskopskih znakovima, žena Blizanac je po svom mladolikom izgledu ispred svih.

Ne beži od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. Zabavna je, društvena, magična i provokativna, nepredvidiva, ali svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može da zameni onom distanciranom i arogantnom.

Od budućeg partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i prilično monderna osoba.

Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla propustiti, ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg učinka na proračun (njen ili suprugov, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve vlastitim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promena je vrlo važna za njen život i psihički razvoj. Spremna je upotrebiti i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR 2019: SPREMNI DA KRENETE U POTRAGU ZA NOVIM PARTNEROM A DANAS IMATE ŠANSU DA UPOZNATE NEKOGA

10 RAZLOGA ZAŠTO SU OSOBE U ZNAKU DJEVICE NAJUSPJEŠNIJE U ŽIVOTU