in

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST

Jarac


I. DEKADA (23 -31.12.)
Vladar Saturn
U vašem životu je sve pohod, i koliko god hiljada kilometara morali preći, nećete odustati dok ne dođete do cilja. Uporni ste, dosledni, ozbiljni i odgovorni. Rano u životu se suočavate s odricanjem, ali to je samo vaš uspon do vrhunaca.

II. DEKADA (1 -10.1.)
Vladar Venera
Rano sazrevate, ugodno se osećate u društvu zrelijih ljudi. Racionalni ste, štedljivi, ali moguće je da vas zaslepi raskoš, pa i pohlepa. Dobro se snalazite u organizaciji posla i radu s ljudima. U ljubavi ste verni.

III. DEKADA (11 -19 /20.1.)
Vladar Merkur
Imate visoko mišljenje o sebi, mnogo ulažete u obrazovanje i karijeru. U zrelijoj dobi uživate u postignućima. Težite duhovnom razvoju, ali ni materijalna zadovoljstva nisu vam strana. Volite crni humor.

Vodolija


I. DEKADA (20 -29.1.)
Vladar Uran
Društveni ste, duhoviti, gladni naprednih ideja i neobičnih iskustava. Volite ljude, originalni ste, neposredni i za većinu teško dokučivi. Duhom ste ispred svog vremena, volite nauku, naučnu fantastiku i sve što može uzbuditi i zaintrigirati vaš um.

II. DEKADA (30 -8.2.)
Vladar Merkur
Vrlo ste komunikativni, neposredni, mnogo razmišljate i brzo pričate. Najbolje vam leže kreativni poslovi i timski rad. Volite društvo mlađih osoba, znate nasmejati i zabaviti sugovornike. Na intimnom planu ćete često pomešati ljubav i prijateljstvo.

III. DEKADA (9 -18/19.2.)
Vladar Venera
U vama se odvija sukob između starog i novog, između želje da krenete dalje i ostanete tu gde jeste. Možete mnogo postići u poslovima vezanim uz modu, dizajn, nove tehnologije. Koliko god da ste skeptični, ne prestajete istraživati sve što je novo i nepoznato.

Ribe


I. DEKADA (19 -28.2.)
Vladar Neptun
Maštoviti ste, kreativni, možete biti nadareni za komponovanje muzike, pisanje stihova, za ples, književnost i glumu. Izuzetno ste intuitivni, skloni idealizovanju i platonskim ljubavima. Nemate mnogo smisla za praktično, verujete prvom utisku i svojoj intuiciji.

II. DEKADA (29.2 -9.3.)
Vladar Mesec
Romantični ste, ranjivi i emotivno nesigurni. Volite decu, držite do porodice i onih koje volite. Pomažete slabijima i nemoćnima. Teško odlazite iz roditeljskog doma. Majka ima posebnu ulogu u vašem životu. Zaljubljive ste prirode i večitoj potrazi za srodnom dušom.

III. DEKADA (10 -19.3.)
Vladari Mars i Pluton
Obdareni ste seksepilom i vrlo ste vešti u zavođenju. Posesivni ste prema voljenoj osobi i često je pritiskate velikim očekivanjima. Intuicija je vaš vodič kroz život. Za vas je bitno da imate jasan cilj u životu te razrađenu strategiju njegove ostvarenja.

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

EMOTIVNI ŽIVOT PO HOROSKOPU: RIBE NAJOSJETLJIVIJE, LAV LAKO OTJERA LJUBAV