in

6 HOROSKOPSKIH PAROVA ČIJU VEZU NIKO NIKAD NEĆE MOĆI RASTAVITI

3. Devica i Bik

Retki su parovi čija hemija i povezanost mogu da pariraju Devici i Biku. Oni se toliko dobro povezuju u mnogim aspektima života. Dobri su poslovni partneri.

Oni su kompatibilni ljubavnici i najbolji prijatelji. Bikovi su ambiciozni i okrenuti ka ostvarenju svojih ciljeva, dok su Device uravnotežene i jednostavne. Sjajno se slažu i praktično su nezaustavljivi.

2. Strelac i Ovan

Od ovog para nema većih avanturista. Oni su radoznali i imaju prirodnu glad za uzbuđenjima. Ove lutalice u srcu uvek se prepuštaju svojoj unutrašnjoj radoznalosti za životom i svetom.

Ne plaše se da iskorače iz svoje zone komfora. Veoma su pametna i strastvena stvorenja. Iako to ponekad može biti izvor sukoba, umeju dobro da se izbore s njima.

1. Rak i Ribe

Ovoj vezi nikada neće faliti saosećajnosti, osećajnosti i emotivne inteligencije. Oni uvek pronađu način da reše svoje emotivne probleme.

Ne plaše se da vode duge i duboke razgovore. Iako možda izgledaju krotko i jednostavnog uma, imaju snažno srce. Uvek su u skladu sa svojim osećanjima i znaju kako da se ophode prema onom drugom.

TI SI KRALJICA HOROSKOPA AKO NJEGA OSVOJIŠ I ZADRŽIŠ: LJUBAV SA NJIM JE IGRANJE SA VATROM

KAKO VARA ON A KAKO ONA: BLIZANCI UVEK IMAJU NEKOGA SA STRANE, BIKOVI LAKOVERNI A OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SLAMA SRCE