in

ONO ŠTO NOSI ONA, ŽELJEĆETE I VI: POGLEDAJTE ZA KAKVE KOMADE SE ODLUČILA NAJPOZNATIJA TRENDSETERICA NA SVIJETU

MAX&CO. je oduvijek poznata po izvanrednim krojevima, kamel boji i zimskim kaputima.

Srećom, u sezoni proljeće/ljeto 208 (SS18) ovo će ostati nepromijenjeno zahvaljujući kreativnom direktoru brenda, Ianu Griffithsu, koji je odlučio izbrisati granicu izmedju poslovnog i opuštenog kombinujući krojeve gradske djevojke sa lepršavim i prozračnim, cvjetnim uzorcima.

Skromni kišni mantil je redizajniran u lanenu vjetrovku, a odijelo sa pantalonama se pojavljuje u varijanti nosivog, čvrstog pamuka, ali i mnogim drugim, smjelim materijalima.

Boje tipične za brend su sada ljubičasta bijela i crna, kao i slatki cvjetni printovi u nijansama purpurne i ružičaste sa sivim linijama.

Uski, transparentni blejzeri, olovka suknje, svečane hlače, komotni kombinezoni i topovi otvorenih leđa su okosnica kolekcije i, iako nema ničega spektakularno novog, ovi komadi su savršeni za transformaciju iz odjeće sa modne piste u onu za svaki dan.

https://www.facebook.com/borovo.astra/videos/1607422079338889/

Jedna od najpoznatijih svjetskih modnih trendseterki, Olivija Palerno, žena je koja ima apsolutno fenomenalan stajling.

Žena koja se ne boji eksperimentisati, a čije kombinacije izazivaju divljenje žena širom svijeta zaštitno je lice branda MAX&CO. a baš, prije nekoliko dana, viđena je i na sedmici mode u Milanu i to u kombinacijama nove, SS18 kolekcije njenog omiljenog branda MAX&CO.

Rođena Njujorčanka, je modna konsultantica, stilistica, model i izvršni uredni. Sarađuje sa nekim od najprestižnijih svjetskih modnih izdanja i online portala. Prepoznata je internacionalno kao modna ikona, inspirišući žene svih godina i diljem svijeta svoj višestruko nakrađivanim blogom.

Novu MAX&CO. kolekciju možete pronaći i u BIH, tačnije u Sarajevu u BBI centru i to naravno zahvaljujući ekskluzivnom zastupniku za BIH, kompaniji Proeksim, tj brandu ASTRA&BOROVO koji na ovom tržištu uspješno posluju već više od 50 godina.

Inače, pored prodavnica obuće i vrhunskih brandova cipela, u Multibrand prodavnicama ASTRA&BOROVO možete pronaći svjetske brandove poput LIU JO, HUGO BOSS, ARMANI, MAX MARA WEEKEND, GUESS, DESIGUAL, PENNYBLACK, SISLEY, ESCADA…

A da bi ste bile sigurne, da nećete ništa propustiti, obavezno lajkajte Facebook stranicu ASTRA&BOROVO i svakako ih zapratite na INSTAGRAMU.

Provjerili smo, redovno updateuju Fejs i Insta i zaista, na njima možete fantastične ponude.

KO KOGA NE MOŽE OČIMA: DJEVICA PREZIRE LAVA ZBOG GLUME, OVAN RIBE JER IM IZAZIVAJU…

OVA VAŠA OSOBINA ZAVISI OD VAŠEG BRATA ILI SESTRE