in

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA KOJI PRIPADA NEKOM OD OVA 3 ZNAKA BOLJE TI JE DA BEŽIŠ

Ako ste zaljubljeni u muškarca koji pripada nekom od ovih znakova – bolje vam je da bežite.

Rak

Rak opstaje na emocijama. Okružen elementarnim znakom vode, Rak je uvek preplavljen osećanjima. Doživljava toliko emocija s kojima ne ume da se nosi, i to ga dovodi u stanje zbunjenosti.

Budući da Mesec najviše utiče na njega, faze mesečevog ciklusa povećavaju njegove unutrašnje misterije, a time i emocionalne poremećaje koje znaju da izmaknu kontroli.

Srećni ste ako je zaljubljen u vas. Šta god da se dogodi, budite sigurni da vas neće ostaviti.

Ali ako on nije siguran u svoja osećanja prema vama, onda bi trebalo da počnete da razmišljate o drugim mogućnostima. Ne zaboravite da niste privatni psiholog vašeg partnera. Niste u vezi sa njim kako biste rešavali njegove emocionalne probleme koji se stalno pojavljuju. Bežite!

Jarac

Jarcem vlada Saturn, on će vas naterati da predugo ostanete uz njega. Jarac je zauzet dugotrajnim pokušajima nametanja ograničenja u njegovom životu.

Ako ga volite, on će jako dugo testirati vaše strpljenje i toleranciju, pa ćete kroz neko vreme shvatiti kako vam je sve to ipak previše.

Ako ga ostavite nakon toga, on će se utapati u tuzi.

Bol je uvek poslednja varijanta za Jarca i zašto bi prolazio kroz to kad ima toliko mnogo stvari sa kojima treba da se bori? Bolje je pustiti Jarca da kuka nekom drugom.

Bik

Nemojte se oduševiti činjenicom što Bikom vlada Venera. Bik je vrlo tvrdoglav, s potencijalom da isisa svu vašu emocionalnu energiju. Izuzetno pragmatičan, ovaj zemljani znak nema pojma kako da se nosi s emocijama.

Može biti romantičan, ali za to mora biti dobro raspoložen. Kada to nije, njegove će vas reči toliko pogađati da ćete se osećati kao da ste najgora osoba na ovoj zemlji.

Biku je lakše da vas uvredi, nego da izrazi svoju ljubav prema vama.

Zašto onda dopustiti da vas svlada depresija zbog toga što vaš Bik ne zna da razgovara sa vama? Dopustite mu da umesto toga razgovara sa svojim rogovima.

GABRIELA SPANIĆ SE PROSLAVILA SERIJOM ZLOBNICA, A DANAS VOLI BOTOKS

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA JE SAMOĆA SUĐENA