in

GABRIELA SPANIĆ SE PROSLAVILA SERIJOM ZLOBNICA, A DANAS VOLI BOTOKS

https://cicimici.com/media/2018/01/C8qlyLtWsAAlZli-688x1024.jpg

Krajem prošlog veka Gabriela Spanić bila je jedna od najpoznatijih glumica u latinoameričkim sapunicama i velika zvezda i na Balkanu, ponajviše zahvaljujući ulozi u seriji Zlobnica.

Njena prirodna lepota međutim, poslednjih godina, narušena je velikim brojem plastičnih opreacija kojima se Gabrijela podvrgla. Kako su ranije preneli južnoamerički mediji, 43-godišnja glumica se užasava starenja i poslednjih osam godina čak i ne slavi svoj rođendan.

Mnogo prašine u Meksiku podigli su njeni make up tutorijali koje je postavljala na svoj Instagram, a na kojima se izbliza vidi njeno lice i nedostatak ikakvih bora na njemu. Tada su je optužili da je botoksom i opreacijama uništila sebe. Ona je na ove prozivke odgovorila, rekavši u jednom intervju:

“Bilo je milion komentara na tu temu, od kojih je 15, 20 bilo baš zlobno i mnogi su govorili kako izgledam čudno. Sa druge strane bilo je i onih koji su pisali da na meni ne vide ništa neobično, čak ni boru. Sve to me je nasmejalo“, objašnjava Gabriela.

Dodala je i da se nikada u životu nije podvrgla plastičnim operacijama, osim kada je u takmičenju za Miss Venecuele, u kom je učestvovala 1992. godine, uklonila neke nabore na koži.

“Mnogi su pričali stvari koje su me povredile i uticale na mene, ali došlo je vreme kada morate pogledati iza dobrog i zlog. Ja stojim ovde i hrabra sam, zato se nemojte kačiti sa mnom jer ću pustiti kandže”, rekla je glumica u stilu prave zlobnice.

Karijeru je započela 1989. godine kao statista u serijama, a najveću poplarnost stekla je u telenoveli La Usurpadora koja se prikazivala 1998. godine, ali već tri godine nije dobila nijedu ulogu u serijama.

Da li se i koliko Gabriela promenila, procenite sami.

Pogledajte video.

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

VELIKI HOROSKOP O NAJBOLJOJ I NAJGOROJ OSOBINI SVAKOG ZNAKA ZODIJAKA

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA KOJI PRIPADA NEKOM OD OVA 3 ZNAKA BOLJE TI JE DA BEŽIŠ