in

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JANUAR 2019-TE: STRASTVEN, VATREN, INTRIGANTAN DAN PRED NAMA

Venera u trigonu sa Marsom ovoga petka donosi nam strastven, intrigantan i uzbudljiv nadasve, petak. Merkur staje na Plutona i naše misli okreće u sasvim drugom pravcu. Planovi se bitno menjaju, ali sve dok su u pitanju lepi susreti, neće vam biti žao. Trebalo bi zapravo da se prepustite datom trenutku i opustite se makar na trenutak. Svakako predlažemo da današnji dan porvedete što lepše i opuštenije, jer vikend započinje pomalo nezgodno.

Ovan ♈


POSAO
Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku.
LJUBAV
Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju
ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

Bik ♉


POSAO
U susretu sa saradnicima, nije na odmet da zatražite nečiju zaštitu i dobar savet. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije.
LJUBAV
Neko pobuđuje Vase emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji Vas asociraju na prijatne uspomene.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Blizanci ♊


POSAO
Ne možete da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos i komunikaciju sa određenim saradnicima. Nema razloga za razmetljivost, postoje problemi koji se ne rešavaju u prvom pokušaju.
LJUBAV
Partner uporno i bez objašnjenja ignoriše Vaše ideje. Bez obzira na svoju taktiku, ne možete da ostvarite ono sto ste naumili.
ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa sinusima.

OVA 4 ZNAKA SU KRALJEVI FLERTA: JESTE LI MEĐU NJIMA

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. JANUARA 2019: LJUBAVNE PUSTOLOVINE, ČEŽNJA, BUĐENJE STRASTI