in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. DECEMBAR 2019: SVE JE MIRNO I PRAVO VRIJEME DA MALO PREDAHNETE

Vaga


POSAO
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Škorpija


POSAO
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi.
LJUBAV
Privlače Vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro, ako umete da se zaustavite u nekom »kritičnom trenutku«.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac


POSAO
Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo Vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima.
LJUBAV
Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

NAJPOZNATIJA VIDOVNJAKINJA SVIH VREMENA TVRDI: OVA TRI ZNAKA SU ISTINSKI POSEBNA

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. DECEMBAR: DOBRO DOŠLA ZIMO, PRAVE SE NOVI PLANOVI