in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. DECEMBAR 2019: SVE JE MIRNO I PRAVO VRIJEME DA MALO PREDAHNETE

Jarac


POSAO
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi ne samo trenutno, već i u daljoj perspektivi.
LJUBAV
Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vodolija


POSAO
Postoje različite situacije koje Vas nepotrebno usporavaju. Teško Vam je da ostvarite svoje namere i ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima.
LJUBAV
Često menjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku koja Vam je neophodna.
ZDRAVLJE
Potreban Vam je odmor.

Ribe


POSAO
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne događaje i skloni ste čestim promenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh ili za propuštenu priliku.
LJUBAV
Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumevanja za Vaše izgovore ili opravdanja. Uložite dodatni napor.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

NAJPOZNATIJA VIDOVNJAKINJA SVIH VREMENA TVRDI: OVA TRI ZNAKA SU ISTINSKI POSEBNA

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. DECEMBAR: DOBRO DOŠLA ZIMO, PRAVE SE NOVI PLANOVI