in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MART 2020: BIK POD STRESOM, RAKA I DJEVICU ČEKA NOVO POZNANSTVO,

Rak


Posao: Iako ste vi jako temeljni i dobro organizovani, današnji posao i ne mora zahtevati toliko truda. Opuštenije ćete mu pristupiti, posebno ako radite nešto što volite. Oni koji su bez posla, mogu naći posao koji ima veze sa umetnošću ili nekim kreativnim radom.
Ljubav: Može vam se javiti osoba koju ste upoznali na nekoj proslavi, bez obzira što ste zauzeti. Razmišljaćete da li da prihvatite poziv za kafu. Moguće je da ćete uraditi nešto u tajnosti. Slobodni takođe mogu dobiti poziv od osobe na koju su zaboravili.
Zdravlje: Dobro se osećate. Veče možete provesti u dobrom društvu.

Lav


Posao: Ukoliko radite u struci danas možete biti jako zadovoljni opštom atmosferom na poslu. Ukoliko tražite posao i želite isključivo posao u struci, možete imati malih nesporazuma prilikom pronalaženja istog.
Ljubav: Vaše reči pozitivno utiču na partnera. Vi kao da znate u kom trenutku treba i šta da kažete. Bićete jako pažljivi prema svom partner. Ukoliko ste usamljeni, moguće je da će vas slučajni prolaznik zaintrigirani.
Zdravlje: Odlično se osećate. Vi vodite računa o svom zdravlju, čak i često radite preventivne preglede. Bavite se fizičkim aktivnostima i uživajte.

Devica


Posao: Ove nedelje ćete se usredsrediti na strategije koje planirate da primenite na poslu i time poboljšate produktivnost istog. Ukoliko ste bez posla, valjalo bi da razmislite još jednom o svim ponudama koje ste dobili. Možda one i nisu toliko loše kako su vam se u prvom trenutku učinile.
Ljubav: Pored osoba iz prošlosti koje će se raspitivati za vas, može se pojaviti nova osoba koju možete upoznati preko prijatelja. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, ta osoba može zaokupljati vašu pažnju.
Zdravlje: Dobro se osećate, moguće je da ste malo pod stresom, ali ćete naći načine kako da se ventilirate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020: NEDOSTATAK MOTIVACIJE I PAD ENERGIJE, UTIČE NEGATIVNO NA VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020: DA LI DA PROŠLOSTI PONOVO PRUŽITE PRILIKU DA UĐE U VAŠ ŽIVOT ILI DA ZAPOČNETE NOVU PRIČU SA NEKIM NOVIM