in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MART 2020: BIK POD STRESOM, RAKA I DJEVICU ČEKA NOVO POZNANSTVO,

Jarac


Posao: Razgovorom i veštom komunikacijom uspevate da popravite odnose sa kolegama i nametnete im svoj stav kada je posao u pitanju. Svesni ste svog uticaja na zajedničke projekte. Ukoliko sami realizujete aktivnosti, u konsultacijama sa drugima donesite odluku o krajnjem roku njihovog završetka
Ljubav: Partner ima razumevanja za sve vaše ambicije i podržava vas u potpunosti iako je svestan da to radi na svoju štetu. Nađite način da mu se odužite. Veče je kao stvoreno za lep izlazak i romantično uživanje u dvoje. A vi kao hedonista umete to da priuštite svom partneru.
Zdravlje: Možete više nego obično imati želju da probate sve kulinarske specijalitete. Ipak, povedite računa o svojoj kilaži. Vi bar znate kako je kada mučite muku sa njom.

Vodolija


Posao: Novu ponudu koju budete dobili za posao biće samo još jedna os opcija koje ćete smatrati prolaznim. Nećete biti sigurni da li vam ona u potpunosti odgovara i moguće je da ćete je ignorisati.
Ljubav: Već danima primećujete da je strast n3što što vas ovih dana pokreće. Da li je to strast prema partneru, da li je to strast prema nekoj novoj osobi, to trenutno nije važno. Vi ste zadovoljni jer imate stalnu stimulaciju iz spoljašnje sredine.
Zdravlje: Odlično se osećate i taj osećaj će vas pratiti tokom čitavog dana. Bićete dobro raspoloženi.

Ribe


Posao: Novu ponudu za posao možete dobiti od osoba koje imaju veze sa inostranstvom ili često putuju u inostranstvo ili tamo žive. Nemojte biti sumnjičavi prema tim ponudama i nemojte previše razmišljati.
Ljubav: Imaćete dilemu da li da prošlosti ponovo pružite priliku, ali možete imati na umu i neku drugu osobu koja nije vaš partner. Zanimljiv dan će vam biti, makar u mislima. Prolaziće vam kroz glavu svakakve misli, u jednom trenutku možete biti nasmejani, u drugom tužni. Prava jedna emotivna vrteška.
Zdravlje: Može se desiti da zbog male nepažnje povredite ili udarite neki deo tela. Budite pažljivi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020: NEDOSTATAK MOTIVACIJE I PAD ENERGIJE, UTIČE NEGATIVNO NA VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020: DA LI DA PROŠLOSTI PONOVO PRUŽITE PRILIKU DA UĐE U VAŠ ŽIVOT ILI DA ZAPOČNETE NOVU PRIČU SA NEKIM NOVIM