in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MART 2020: BIK POD STRESOM, RAKA I DJEVICU ČEKA NOVO POZNANSTVO,

Vaga


Posao: Danas vam na poslu možda u jednom trenutku i neće biti baš najprijatnije. Saradnici bi mogli da iznesu svoje mišljenje o nečemu, a vama se to uopšte neće dopasti. Neće vam se prvenstveno dopasti način na koji će oni reći vama neku svoju odluku.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, vaš partner može biti poprilično nezadovoljan vašim odnosom. Predložiće vam da porazgovarate ozbiljno o problemima koji su vas zadesili. Ukoliko ste slobodni, što više se krećite u toku dana, moguće je da sretnete interesantnu osobu.
Zdravlje: Moguće su glavobolje danas. Što više se utopljavajte i jačajte svoj imunitet.

Škorpija


Posao: Na poslu se situacija odvija uobičajeno. Nemate nekih većih problema. A i da ih ima, to mogu biti oni na koje ste već navikli i sa kojim se nosite odlično. Oni koji su bez posla, mogu posao naći, ali to neće biti posao za koji imate kvalifikacije.
Ljubav: Opustite se i predložite svom partner neku zajedničku aktivnost. Mnoge stvari bi u ovom periodu mogle da utiču na vaš ljubavni život. Ukoliko ste slobodni, nećete imati problem i zadršku da priđete osobi koja vam se dopada.
Zdravlje: Odlično se osećate. Imate utisak da imate i višak energije. Bavite se fizičkim aktivnostima i uživajte u životu.

Strelac


Posao: Danas sijate, posebno ako radite u nekoj javnoj ustanovi, gde mogu i ostali ljudi to da primate. Posao će danas biti u drugom planu. Rešili ste da sebi date oduška. Do sada ste sve zadatke obavljali na vreme, pa možete i da odmorite.
Ljubav: Danas imate šansu da sa svojim partnerom provedete nezaboravan dan. Vaši zahtevi se mogu dopasti partner. Uživaćete. Oni koji su slobodni mogu provesti dan u društvu prijatelja i uživaće u druženju. Iznenada se u društvu može pojaviti osoba koja vam se dopada.
Zdravlje: Odličnog ste zdravlja. Redovno radite preventivne preglede.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MART 2020: NEDOSTATAK MOTIVACIJE I PAD ENERGIJE, UTIČE NEGATIVNO NA VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020: DA LI DA PROŠLOSTI PONOVO PRUŽITE PRILIKU DA UĐE U VAŠ ŽIVOT ILI DA ZAPOČNETE NOVU PRIČU SA NEKIM NOVIM