in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2023: Ljubavnica, raskid, čežnja, neiskrenost i ljubomora

ŠKORPIJA

SVEŠTENIK-ISTINA-NEŠTO NOVCA

Ljubav

Ukoliko nema potrebe da pokrećete neke teme sa emotivnim partnerom – nemojte to ni raditi. Ovaj mesec je pre stvoren za emocije, za ono što se rečima ne može iskazati, već samo osetiti. Gledajte, ukoliko je to ikako moguće da sa voljenom osobom odete negde, pa makar na par dana – izlazak iz užurbane I povremeno mučne svakodnevice oboma će vam prijati I samo vas više povezati. Slobodne Škorpije – moguće je da će postojati razmišljanje o nekom ko je ili daleko od vas ili sa kim nemate komunikaciju. No, vrlo lako se može dogoditi da sve ostane baš samo na razmišljanjima….

Posao

Imaćete više sreće nego što ćete nekim svojim konkretnim akcijama vi lično doprineti dobrim prilikama u poslovnom segmentu. Jednostavno, poslovi će vas « hteti » i sami će dolaziti do vas, bez ikakvog vašeg posebnog truda. Komunikacija sa saradnicima neće baš uvek biti blistava i kontakt sa puno ljudi vas može umarati. Po pitanju finansija – dosta dobro, ali stoje vam pojačani troškovi.

Zdravlje

Trudite se da dobar san, ali i adekvatna fizička aktivnost budu prisutni na dnevnoj bazi. Manji problemi sa očima ili stomakom – uglavnom starijim Škorpijama.

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. SEPTEMBRA DO 1. OKTOBRA 2023: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali samo kod ovih znakova

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023: Ovan na prekretnici u LJUBAVI, a OVOM znaku slede VELIKE PROMENE koje će trajati do proleća