in

HOROSKOP: 5 VELIČANSTVENIH RAZLOGA ZAŠTO TREBA ŽENITI RIBE

Ribe su senzitivci i emotivci, ali su zato su osobe ovog horoskopskog znaka veoma poželjne partnerke, ali i supruge. Zbog čega ih treba birati za životnu saputnicu? Ovo su neke od karakteristika ovog horoskopskog znaka.

Ribe su nežne

One imaju srce nepopravljivog romantika. U vezi su odane, nežne i emotivne. Možda deluju mirno, ali umeju biti strastveni ljubavnici. Ne vole kratkotrajne veze i avanture. Često su slepo zaljubljene do ušiju. Posvećene su partneru i umeju da mu pruže pažnju. Vole da sanjaju i da se nadaju.

Ćutanje je zlato

Ne kaže se džabe ćuti kao riba, jer ovaj horoskopski znak stvarno ume da zaćuti kad treba. Možda zato previše trpe i gomilaju na svojoj duši, pa često budu depresivne i tada stalno plaču. Ni jedan muškarac ne voli kad mu žena zvoca, a možda baš zato što Ribe nisu takve, njih često prose i biraju za životnu saputnicu.

Odani prijatelji

Ribe vam mogu biti najbolji prijatelji, a često stavljaju potrebe svojih prijatelja ispred svojih potreba. Za njih problemi nisu nerešivi. One su odani prijatelji, a emocije stavljaju na prvo mesto. Često previše veruju prijateljima, pa se dešava da ih ti isti ljudi razočaraju.

Ovaj vodeni znak ima veliku emocionalnu inteligenciju, ali i veoma izraženu empatiju za druge. Njima možete manipulistati samo, ako su jako zaljubljene. Tada će biti toga svesne, ali će vam i svesno dozvoliti da vladate njihovim osećanjima.

Saosećajni sanjari

Ribe su takođe i osećajne, ali i saosećajne. Umeju da reše probleme koji postoje u porodici ili vezi. One su verni partneri i umeju da cene romantiku i trud. One priželjkuju bajku koja će trajati zauvek i koja će imati srećan kraj.

Komunikacija i razumevanje

Vole da komuniciraju sa partnerom, da mu otkrivaju tajne, jer smatraju da je komunikacija sa voljenima najvažnija. Ukoliko dođete s posla nervozni, Ribe su prve kojima možete da ispričate sve što vas je tog dana iznerviralo, jer će vas one razumeti.

Zbog ovih karateristika biste sigurno zaprosili osobu kojoj je horoskopski znak Riba.

HOROSKOP I ZAKON PRIVLAČNOSTI: KOLIKO STE ZAISTA U HARMONIJI SA ENERGIJAMA OKO VAS

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SE NALJUTE ZA SEKUNDU A ONDA OTKRIVAJU PRAVO LICE