in

KAKVA SI U VEZI: STRELAC BRZO POSTAJE NEMIRAN A OVAJ ZNAK UVIJEK VARA PARTNERA

Vaga

Vage su vrlo verne. Najčešće imaju duge veze jer su u vezi, pre svega, prijatelji. Ipak, lako se ohlade i zapale za osobu, a nesigurnost i nevera može uništiti njihovu vezu. Veza sa Vagom trajaće dokle god je držite zainteresovanom u krevetu i dokle god ste voljni pružati puno pažnje.

Škorpija

Ljudi rođeni u znaku Škorpije su među najvernijim znakovima u Zodijaku. Oni su i jedan od najprivlačnijih i najharizmatičnijih, pa njihov partner mora da se bori sa svakakvim konkurentima. To stvara mnogo nesigurnosti, zbog čega se veze posle godinu, dve raspadnu. Osim toga, ne zamerajte se ovom znaku, bez pardona će vas ubosti u leđa.

Strelac

Ovo je neodlučan znak koji ima problema sa predanošću jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Ako želite da vaša veza sa Strelcem traje godinama, morate im dati dovoljno slobode. Možda ćete čak morati preći i preko povremene nevere.

Jarac

Jarac je vrlo tradicionalan znak koji očekuje tradicionalno venčanje praćeno dugotrajnom fazom udvaranja i ne preterano puno se*sa pre braka. Ovaj znak takođe očekuje potpunu vernost i, kad to jednom postigne ili dobije, ostaje s partnerom dugo vremena. I se*s i deca predstavljaju način na koji ćete zadržati Jarca. Prevara za Jarce uglavnom znači raskid.

Vodolija

Ovo je vrlo nemiran znak kome je problem da ostanu sa nekim duže od dva dana. Raznolikošću žele da začine život. Takođe nisu preterano se*sualni. Može im se dogoditi da ih jedna osoba maksimalno fascinira i impresionira svojim svetom, a onda odjednom izgube interes. Najbolja šansa da više godina provedete sa Vodolijom je da stimulišete njegov intelekt tako da mu nikad ne bude dosadno. Bilo bi poželjno i da volite putovanja.

Ribe

Ribe su jedan od najvernijih i najpredanijih znakova Zodijaka. One vole veze koje će trajati ceo život. Premda se radi o vrlo moralnim znakovima, prevara im nije strana, ali to nikad neće priznati partneru. Uvek su Ribe te koje se venčaju sa srednjoškolskom ljubavi i ostanu sa njom do kraja života.

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU SAMI SEBI DOVOLJNI I UŽIVAJU U SAMOĆI

3 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU NOĆNA MORA ZA SVAKU ŽENU