in

KAKVI TIPOVI FRAJERA SE UVIJEK LEPE NA TEBE: ŽENA OVAN PRIVLAČI MIRNE, LAVICA TIPOVE KOJIMA STALNO NEŠTO TREBA

VAGA

Vage žele balans i harmoniju, kao i da uvek znaju na čemu su. A često završe sa tipovima sa kojima nikad ne znaju na čemu su – nekada se ponašaju kao pravi partneri, onda se povuku i pobegnu na par meseci, pa se vrate kao da se ništa nije desilo.

ŠKORPIJA

Žene Škorpije su od svih znakova najnezavisnije i neophodno im je vreme u samoći. Zatone mogu da funkcionišu ni sa kim drugim osim sa podjednako nezavisnim tipovima, a problem u takvim vezama je da liče na sve osim na veze, budući da oba partnera zapravo više uživaju u samoći nego u zajednici.

STRELAC

Žene Strelčevi su večite lutalice, uvek željne novih avantura, a uporno privlače muškarce koji sebi postavljaju za cilj da ih ukrote i smire. A kako ove žene ne podnose osećaj da ih neko kontroliše, sve te veze završe u velikim sukobima.

JARAC

Žene Jarčevi sve shvataju preozbiljno. Predane su svemu čega se prihvate, naročito poslu, a uglavnom privlače muškarce kojima je samo do zezanja i koji nemaju nikakav ozbiljan plan ni za sutra, a ne za par godina. Međutim, ove veze imaju tendenciju da uspeju jer ženama Jarčevima je često preko potreban neko ko će im pokazati da život nije samo patnja i naporan rad.

VODOLIJA

Vodolije su potpuno nesebične žene, spremne i voljne da pomognu svima, čak i na svoju štetu. Zato uglavnom privlače frajere “igrače” koji se slatkorečivošću uvuku u njihov život a onda ih iskorišćavaju do maksimuma.

RIBE

Ribe su sanjalice koje žive više u svojoj mašti nego u realnosti. Privlače snažne, samouverene, glasne tipove koji u prvi mah deluju u redu, ali se uvek ispostavi da su u pitanju egocentrici koji su Ribe izabrali jer su mislili da je njima lako manipulisati.

DUHOVITI, ZANIMLJIVI, SPRETNI: HOROSKOPSKI ZNAK KOJE NE POKAZUJE EMOCIJE ALI NIKO VAS NEĆE LEPŠE NASMIJAT

ŽENSKI HOROSKOP: KAKAV MUŠKARAC NIJE ZA TEBE A KAKAV ĆE DA TE VOLI DO KRAJA