in

KRATKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: DOLAZE NAM PREOKRETI, DRAMA ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

Predugo je bilo razumevanja i tolerancije, kojima dolazi kraj samim tim da Saturn i Jupiter ulaze u Vodoliju pa kada se pokažu zubi kroz pobunu,revoluciju ,inovaciju NOVI POREDAK I ŽIVOT POČINJE…

Samo što se završilo pomračenje Meseca 30.11. u Blizancima dok je Merkur vladar Blizanaca u Škorpionu koji nas je uvukao u duboka razmišljanja,razotkrivanje istine i svega šta hoćemo i šta želimo može odrediti put za iduću godinu. Prvog dana Merkur u večernjim satima prelazi u Strelca gde će biti do 20 .12 gde sredinom meseca pravi kvadrat sa Neptunom pa se treba paziti kada je komunikacija u pitanju razne laši i tajne mogu izaći na videlo .

Zaštitite se od krađa i čuvajte vaše novčanike. Mars će ceo mesec biti u Ovnu gde će davati dosta ambicije ,akcije gde od 20 12 pa na dalje pravi kvadrat sa Plutonom iz Jarca što donosi silovitu i agresivnu energiju pa se trebate kontrolisati da bezobzirno vladate drugima ili oni sa prema vama. Venera će u prvoj polovini meseca biti u Škorpionu gde je duboka strastvena ,pomalo ,ljubomorna ,posesivna pa se može desiti i takava energija.

Ovako položena Venera ili voli ili nevoli kod nje nema sive zone. Zatim Venera prelazi u Strelca od 15 .12 gde će od 17.12 pa na dalje praviti odnos sa Saturnom i Jupiterom pa kod pojedinaca je izražena ozbiljnost štedljivost dok kod drugih je izražena moralnost ,darežljivost i druge dobrobiti. Merkur prelazi u Jarca 20 dok Sunce 21 što će praviti trigon sa Uranom gde nam može dati popularnost ,talente ,originalnost,nezavisnost i druga iznenadna dešavanja.

Najveće preokrete nam donosi ulazak Saturna i Jupitera u znak Vodolije pa naša svest i životni put dobijaju druge smerove i razmišljanja ,za mnoge osobe na bolje dok pojedinci plaćaju svoje greške i nedela. Za doček Nove Godine Mesec će biti u Lavu i kvadratu sa Uranom i opoziciji sa Jupiterom , Saturnom dok su i oni u kvadratu sa Uranom pa će biti ispoljena tvrdoglavost,emotivna dramatičnost, frustiranost ,depresija ,nesigurnost ,preterivanje i emotivna napetost ,apatičnost i inpulsivnost.

ŠTA POJEDINAČNE ZNAKE OČEKUJE U DECEMBRU???

OVAN

dragi Ovnovi vi treba da svedete račune šta i kako je prošla cela godina. Mnogi Ovnovi bi mogli biti i na gubitku pa se savetuje da izmirite vaše dugove . Ovaj mesec se ne preporučuje da započinjete ništa novo u poslu . Vaš vladar Mars će biti negativno aspektovan sa Plutonom pa se ne preporučuje da radite neke stvari na silu i agresivno. Budite strpljivi da se stvar slože. Emotivno mogu se dešavati velike odluke kod zauzetih Ovnova.

Može nastupiti kriza i nerazumevanje od strane partnera. Pojedini problemi nastaju zbog dece dok pojedini zbog novca . Imate podršku od prijatelja i roditelja . Možda bi vam prijalo i bilo efikasno da sami razmislite bez saveta od drugih osoba. Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju zrelu osobu pa ne odlučujte ishitreno već se dublje upoznajte. Kada je zdravlje u pitanju sve je u najboljem redu ipak budite aktivni i trenirajte.

BIK

dragi Bikovi vi iznenada pokrećete misli da promenite posao a kako ovaj mesec nije najbolji ipak bi bilo mudro da sačekate posle nove godine. Nervoza postiže vrhunac u ovom mesecu ali ipak razmislite i sačuvajte postojeći posao bez obzira što mislite da malo zarađujete. Pokušajte da budete smireni i ljubazni prema poslovnim partnerima i šefovima. Emotivna situacija se dosta iskomplikovala jer ste odlagali probleme pa se svašta nakupilo.

Pojedini Bikovi mogu otkriti neverstvo ili se partner distancirao i udaljio od vas. Svakako da iskren razgovor može biti efikasan pa bi trebali razrešiti sve nedoumice. Pojedinim Bikovima se otvaraju neka nova emotivna dešavanja. Slobodnima predstoli lepo poznanstvo pa ipak se bolje upoznajte pre ulaska u vezu. Kada je zdravlje u pitanju više se odmarajte i idite na masaže koje su za vas lekovite.

BLIZANCI

dragi Blizanci kod vas se pokreću neke nove ideje za posao oko 20 decembra iako vam je ovaj mesec mnogo bolji nego prošli . Mogli bi dobiti vrlo povoljnu poslovnu ponudu pa nije sve u novcu već je bitno da li to vama odgovara i da li se vi tu uklapate. Kada je novac u pitanju podjednako idu troškovi i dobici pa ste uvek malo iznad pozitivne nule. Ne brinite dobar poslovni mesec je ispred vas i neke nove poslovne ponude.

Emotivno sa partnerom idu bolji dani i komunikacija je mnogo bolja . Rešeni ste da širom otvorite vrata pa vam partner pokazuje koliko mu je stalo do vas. Pojedini Blizanci razmišljaju o prinovi u porodici dok drugi imaju lepa druženja sa prijateljima i porodicom. Slobodni Blizanci nikako da upoznaju svoju srodnu dušu pa je najbolje da se ne nervirate već se opustite. Kada je zdravlje u pitanju ojačajte imunitet.

RAK

dragi Rakovi očekivanja na poslu su izostala u ovom mesecu ali ipak se vredi strpiti i sačekati. Sada je vreme da pokažete svoje talente ,šta sve znate i možete da uradite. Mnogi Rakovi koji su očekivali neku bolju poziciju ili veću platu trebaju se strpiti jer to može biti tek u sledećoj godini. Nemoj da vas mrzi da date sve od sebe i da sijate na poslu jer vas čeka pozitivno iznenađenje u novoj godini. Postoji mogućnost neke kupovine ili prodaje nekretnine.

Emotivno je lep mesec pa možete više vremena provoditi u krugu porodice i sa voljenom osobom. Vi sa svojim partnerom planirate imate harmoniju pa čak ako mogućnosti dozvole i otputujete negde. Vaša veza ili brak se učvršćuju bolje nego ikad. Slobodni Rakovi mogu da se zbliže pa čak i uđu u vezu sa osobom koju od ranije poznaju. Kada je zdravlje u pitanju pazite na pritisak .

LAV

dragi Lavovi vi bi trebali dobiti nagradu za sav vaš uloženi napor tokom godine. Pojedini Lavovi mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu ili da čak sami birate šta vama odgovara. Kada je novac u pitanju sada možete i priuštiti da malo više potrošite i počastite sebe za sav trud i štednju. Emotivno kako ste opušteniji tako će i vaš partner uživati u romantičnom opuštanju sa vama.

Ako okolnosti dozvoljavaju bilo bi lepo da negde otputujete zajedno i planirate neki zajednički posao. U planiranju za budušnost pojedini Lavovi mogu planirati i proširenje porodice. Mnogo ljubavi i optimizma je u vašoj zajednici. Slobodni Lavovi će ostati slobodni uz druženje i poneki flert mogu provesti ovaj mesec. Kada je zdravlje u pitanju dosta je stabilno

DEVICA

drage Device iako u prvoj polovini meseca nemate nikakva bitna dešavanja na poslu i sve vam izgleda standardno ,već u drugoj polovini meseca pojedine Device dobijaju drugi i bolji položaj na poslu pa samim tim i veću platu. Ako radite u nekim grupnom ili timskom radu budite strpljivi i ljubazni bez konfliktih situacija da bi na kraju bili nagrađeni i zadovoljni. Emotivno neke uspomene se bude i stare ljubavi mogu va vaskrsnu pa ako imate partnera on može biti ljubomoran .

Pojedinim Devicama može partner da sazna za njihove tajne koje mogu stvoriti veliki problem pa se potrudite da sve objasnite . Neki bolji period i harmonija nastupa posle 20 .12. Slobodne device izlaze ,druže se ,upoznaju intersantnu osobu pa ostavite vreme za još dublje upoznavanje da vidite da li vama ta osoba odgovara i da li treba više da se angažujete za nju. Kada je zdravlje u pitanju sasvim je solidno samo bi trebali obratiti pažnju na ishranu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR 2020: POKUŠAVATE DA KONTROLIŠETE VOLJENU OSOBU ŠTO DRUGOJ STRANI JAKO SMETA

OVO JE 7 VELIKIH OSOBINA KOJE SVAKU ŽENU ČINE POTPUNO NEODOVLJIVOM