in

LJUBAVNI HOROSKOP DO 5. MAJA 2020: MOGUĆE JE DA ĆETE SE ZAINTERESOVATI ZA OSOBU IZ VAŠEG BLIŽEG OKRUŽENJA

Ovan

Ova nedelja će proticati pod uticajem strasti u svakom smislu. Nećete se toliko obazirati na vezu ukoliko je imate. Mnoge ideje će vam padati na pamet, čak i prevara, ali nećete ništa konkretno preuzeti. Ljubomora i sumnja u vernost može oboje mučiti, bez obzira što znate da te sumnje nemaju osnova i da nemate ni vremena ni želje da imate nekoga. Ukoliko ste usamljeni, moguće je da ćete na upoznati osobu sa kojom ćete stupiti u neobaveznu komunikaciju. Vaši prijatelji vam mogu i sugerisati da ta osoba može biti dobra za vas i da vam može odgovarati u svemu jer ste slični. A vama se može dopasti osećaj koji ona izazvau vama, jer taj osećaj dugo u vama niko nije izazvao. Šta god da odlučite u vezi ove osobe, da li je samo udvaranje ili avantura, nećete pogrešiti jer će vam prijati.

Bik

Početak nedelje vam može doneti potrebu za verbalnim uživanjem i izražavanjem kada je kontakt sa vašim partnerom u pitanju. Vi ćete biti promenljivog raspoloženja. Čas ćete razmišljati o ljubavi I reći to svom partneru, čas ćete uživati u razgovorima saa drugim ljudima koji su zainteresovani za vas. Moguće je da ćete se I prisećati prošlosti i razgovarati o tome. Ukoliko ste usamljeni, kraj nedelje vam može doneti osobu o kojoj se već neko vreme razmišljali ali u prethodnom periodu nikako niste mogli da uspostavite kontakt sa njom. Bićete oduševljeni njenom pojavom, i privlačnošću koju ona u vama izaziva. Opet, može doći do izbijanja varnica sa obe strane. Bez obzira da li će to biti odnos u tajnosti ili ne, prijaće vam, pa uživajte.

Blizanci

Ova nedelja vam može biti jako dinamična kako u fizičkom smislu tako i u emocionalnom. Bićete skloni promeni mišljenja, dvoumljenju i previranjima. Sa svojim partnerom ćete razgovarati o temama koje su vam značajne. Taman ćete nešto dogovoriti ali ćete nakon toga imati dilemu da li je to ono što vi želite. Prosto vam neće prijati ozbiljne teme, priče o ozbiljnim događajima jer ćete želeti svoju slobodu. Ako ste usamljeni, vi ste neko ne miruje i bićete skloni flertu. Gde god da se pojavite tražićete priliku za flert, i imaćete uspeha u tome. Imaćete priliku za strastvene susrete gde god da se pojavite. Možete ući u vezu sa osobom koja je jako strastvena i jako privlačna. Pitanje je koliko će vas ta strast držati jer vi unete da budete poprilično vetropirasti.

Rak

Ove nedelje će se kod vas probuditi strasti i želja za promenom. Bez obzira koliko vi budete želeti da poričete stvari koje vam se ove nedelje budu dešavale, imaćete potrebu da mnogo toga radite tajno. Ukoliko ste u vezi, uživaćete sa partnerom, ali ćete imati želju da se raspitujete i dobijete informacije o nekoj drugoj osobi koja vam je intrigantna. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete se zainteresovati za osobu koju odavno znate i koja je iz vašeg bližeg okruženja. Imaćete želju za vezama koje su nestalne, maštovite, koje neće imati perspektivu. Trenutno zadovoljstvo vam je ove nedelje prioritet. Iako će odnosi početi na početku nedelje sa strašću, kraj nedelje može uticati na promenu vašeg mišljenja, jer možete upoznati još jednu osobu koja ima sve one osobine koje vi kod suprotnog pola volite.

Lav

Ukoliko ste zaljubljeni, vaš partner primećuje da ste dobro raspoloženi i da vodite računa o svim situacijama koje utiču na vaše raspoloženje i atmosferu. Smatraćete da ste emocionalno trenutno ispunjeni. Čak ćete i vezu u kojoj ste idealizovati. Bez obzira što vi volite i slobodu , ukoliko ste u vezi trenutno vam ta veza prija i ne guši vas. Ukoliko ste slobodni, oko vas se nalazi mnogo osoba koje su zainteresovane za vas. Mnoge osobe će želeti da vas bliže upoznaju. Čak će vam delovati da iste osobe viđate gde god da se pojavite. Nije slučajnost, jer te osobe planski odlaze na mesta gde bi mogle da vas vide. Takođe, na vama je da pažljivo birate osobe sa kojima biste mogli da se upustite u vezu. Neće vam bilo ko u ovom period odgovarati, zato što tražite osobu sa kojom biste ostvarili nešto više od prolazne strasti.

Devica

Bez obzira što ste vi stabilni ovih dana i stojite čvrsto na zemlji promenljivog ste raspoloženja kada je vaš emocionalni status u pitanju. Ukoliko ste u vezi, vaša veza teče uobičajeno, lepo vam je, ali je pitanje koliko vi želite da taj odnos teče ozbiljno. Ukoliko ste slobodni, druga polovina nedelje vam može doneti lepo poznanstvo, najverovatnije preko prijatelja tokom izlaska. Taj susret najverovatnije neće biti slučajan. Ta osoba već duže vreme želi da vas upozna i u tome će se potruditi. Najverovatnije se toj osobi dopadate već duže vreme ali ona nije imala hrabrosti sama da vam se javi. Uživajte u svemu što vam se bude pružilo.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. APRIL 2020: VAŠ ODNOS SA PARTNEROM VIŠE NIJE ONAKO DOBAR KAKAV JE I BIO

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. MAJA 2020: NEĆETE MOĆI POVJEROVATI DA VAM SE OTVARAJU NOVE LJUBAVNE PRILIKE