in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

Ovog decembra očekujte da ćete se suočiti sa novim izazovima dok razmišljate o protekloj godini. Usredsredite se na izgradnju strukturiranog, dugoročnog plana igre dok Merkur počinje svoj kratki boravak u metodičnom i zrelom Jarcu 1. decembra.

Romantična osećanja su sve intenzivnija kako Venera orijentisana na vezu prelazi u strastvenu Škorpiju 4. decembra, jačajući vaše odnose ljubavi i mržnje i želju za romansom.
Sunce 21. decembra ulazi u ambicioznog i zrelog Jarca, ali ova sezona Jarca biće opterećena brigama i samokritikom, što će vas izbaciti iz ravnoteže. Trenuci samoće će vam omogućiti da preispitate svoje brige i da se prizemljite.

Retrogradni Merkur se ponovo pojavljuje u Strelcu 23. decembra, pozivajući vas da preispitate misli i mišljenja koja ste ranije delili bez dubljeg razmišljanja ili uzdržavanja. Ne dozvolite da vas vaša kruta uverenja i rasuđivanje ometaju u povezivanju sa drugima, posebno pod punim Mesecom u Raku 26. decembra, koji poziva na emocionalno zatvaranje i optimističan završetak osetljivih stvari.
Kada asteroid Hiron — koji predstavlja vaše unutrašnje rane — povrati svoj zamah u samouverenom Ovnu 26. decembra, pohvalite se za svoje hrabre napore da izlečite svoje najdublje nesigurnosti.

Zadržite otvoren um i stav prema novim iskustvima! Poslednji mesec ove godine biće pun smenjivanja energije i intenzivnih promena. Venera će dva puta promeniti položaj donoseći promene u ljubavnim raspoloženjima. Ipak, jedna od najznačajnijih promena biće početak sezone Jarca koji će od nas zahtevati striktnu radnu etiku i strategijski pristup rešavanju nedaća na koje naiđemo. Takođe, Merkur će ponovo biti retrogradan 13. decembra pomalo mrseći konce svim znakovima.

OVAN

Posao.

Profesionalna sfera je puna uzbudljivih događaja i izazova. Nove mogućnosti, posebno one fokusirane na grupne projekte ili partnerstva, predstavljaju priliku da mudro plasirate svoje liderske i organizacione sposobnosti.

Neka vaša stručnost blista, ali primijetite i ohrabrite briljatnost drugih, kada se pokaže. Stari plan može dobiti priliku za realizaciju – uz pravilnu procjenu okolnosti, znaćete šta je potrebno da radite.

Dobar period za potpisivanje ugovora, koji mogu donijeti finansijsku revitalizaciju. Krećite se kroz poslovne i finansijske planove oprezno, naoružani znanjem i svim relevantnim informacijama.

Ljubav.

Emocionalne plime tokom decembra mogu biti preplavljujuće, a trenuci tuge, žaljenja i nostalgije mogu biti katalizator vašeg unutrašnjeg života. Pronađite inpiraciju u svojim osjećanjima ili sjećanju na osjećanja i ne gubite vjeru u ljubav.

Kreativno izražavanje, pisanje, slikanje, muzika ili meditacija mogu biti vaše utočište i vaše izlječenje. Emocionalni bolovi su dio bogatstva života, a ljubav se može naći u raznim oblicima i vaš život ih je pun. Vrijeme je da volite sebe i svoj život.

U partnerskim odnosima dobra energija pomaže da unaprijedite i produbite svoj odnos ili da ga podignete na viši nivo. Osjećanja su snažna, a razmjena teče bez prepreka. Ranjivost u komunikaciji sa partnerom učvršćuje poverenje.

Možete ponovo proživjeti „medeni mjesec“ osnaženi sviješću o tome zašto ste izabrali jedno drugo i zašto ste bolji zajedno.

Zdravlje.

U decembru je najvažnija dosljednost, kada je u pitanju zdravlje i briga o sebi. Bićete podstaknuti da istražujete dalje od uobičajenih rutina vježbanja i opuštanja. Vaš lični rast je u ekspanziji i duhovno putovanje je povezano sa mentalnim i fizičkim zdravljem.

Možda ćete željeti da se pridružite grupi koja praktikuje jogu ili druge duhovne i fizičke tehnike, koje promovišu opuštanje, jasnoću, stabilnost i podizanje energije.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost