in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2023: Iznenadna sreća, ljubavnik, prevara i laž

RAK

SMRT-LJUBAVNICA-DETE

Ljubav

Ono što je divno jeste da Rakovi konačno zatvaraju poglavlje zvano „prošlost“ i okreću se na drugu stranu, puštajući nove ljubavi u svoj život. Neki od vas su shvatili da ne mogu i ne žele više da čekaju na osobu koja je dugo bila u njihovom životu i da je vreme da krenu dalje. Drugima će se istovremeno pojaviti i nova i „stara“ osoba i nakon kratkog oklevanja, ipak će dati prednost budućnosti. U svakom slučaju, ulazite u novo životno poglavlje kada je ljubav u pitanju i nemojte sputavati sebe! Oni u vezama i brakovima mogu podići odnos na viši nivo, čak i razmišljati o prinovama.

Posao

I kad je posao u pitanju očekuju vas značajni noviteti. Doduše, možete obnoviti saradnju sa osobama sa kojima ste ranije radili, ali sada pod povoljnijim uslovima. Ovo je dobar period i za nezaposlene Rakove, koji bi nakon dugo čekanja konačno mogli dobiti pravu priliku za sebe. Po pitanju finansija – iako u novembar ulazite opterećeni troškovima i dugovanjima, nećete biti nezadovoljni prihodima.

Zdravlje

Hronični bolesnici bi mogli osetiti olakšanje u drugom delu meseca. Kod mlađih Rakova – povremeno smanjen nivo energije i manji padovi imuniteta.

LAV

LJUBAVNICA-NEPRIJATELJ-SVEŠTENIK

Ljubav

Biće momenata tokom novembra kada ćete biti na „ratnoj nozi“ sa voljenom osobom. Sve ćete doživljavati kao atak na sebe i previše lično, što može dovesti do par burnih momenata, na svu sreću vrlo kratkotrajnih. Obzirom da karta Sveštenika ipak bdi nad vašim vezama i brakovima – više je nego izvesno da ćete kraj meseca ponovo biti u ljubavi i dobrom raspoloženju. Oni koji su usamljeni privući će vrlo komplikovanu, pomalo misterioznu osobu koja u vama izaziva jake strasti i želju da je osvojite. Ukoliko je to vaš izbor – ne čekajte, uključite šarm na maksimum, jer je povoljan rezultat više nego izvestan!

Posao

I pripadnike vašeg znaka očekuju velike promene u poslovnom segmentu. Osetićete priliv velike snage, ambicije će se probuditi i bićete spremni da pregazite svaku prepreku. Ne očekujte laganu pobedu i brzo stizanje do cilja, ali u vašoj je prirodi da se borite, pa izvolite! Manji zastoji u poslovanju sredinom meseca neće uspeti da vas uspore. Po pitanju finansija – sami ste sebi najveći neprijatelj.

Zdravlje

Trebali biste svakako da izbegavate stresne situacije i nerviranje. Kod starijih – više obratite pažnju na zdravlje sredinom novembra.

DEVICA

VENČANJE-VESELJE-SMRT

Ljubav

Iako ćete sa emotivnim ili bračnim partnerom imati dosta dobar odnos i razumevanje, ipak bi trebalo

Da se više posvetite jedno drugom u drugoj polovini novembra. Neko vaše malo lakomisleno ponašanje ili bezazleni flert partner može shvatiti pogrešno, što može doneti napete i teške momente u vašem odnosu. Ne trčite za prolaznim i kratkotrajnim zadovoljstvima, čuvajte ono što imate! Usamljene Device će biti bukvalno opsednute od strane udvarača. Pored novih osoba u vašem životu, i dalje ste pod pritiskom prošlosti koja nikako da vas pusti na miru. Razmislite na koju ćete tačno stranu da se okrenete.

Posao

Zaista ulažete sebe do maksimuma u posao. Postojeće poslovne saradnje, ali i novi projekti, novi dogovori, mnogo kontakata i susreta obeležiće celu prvu polovinu novembra. Pripremite se na ozbiljnost, odgovornost i fokusiranost – trebaće vam jer ćete verovatno paralelno raditi na više strana. Kraj meseca može doneti manje teškoće u odnosu sa poslovnim partnerima. Novac – bolje nego inače.

Zdravlje

Starijim Devicama drugi deo meseca može doneti ponono aktiviranje hroničnih tegoba, pogotovo ako se one vezuju za kičmu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. OKTOBRA DO 5. NOVEMBRA 2023: Privlačiće vas mnoge skrivene stvari…

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: Pojedinci će imati veoma uzbudljiv novembar, dok ima i onih koji će patiti