in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023: Pojedinci će imati veoma uzbudljiv novembar, dok ima i onih koji će patiti

Novembar donosi pojedincima transformaciju prirode, a skraćivanje dana i manje energije. Nije ni čudo, čak i položaj planeta to pokazuje. Promene raspoloženja zavise od toga kako boje prirode oko vas postaju sive. To je savršeno prirodno. Ovi instinkti su kodirani u nama, hteli mi to ili ne.

Horoskop za novembar 2023. savetuje pojedince da umor nadoknade radosnim događajima. Na taj način će moći da dopune izgubljenu energiju. Toliko toga je pred vama, iako se možda ne čini tako. Odvojite vreme i za opuštanje.

Pojedinci će imati veoma uzbudljiv novembar, dok ima i onih koji će patiti, jer neće imati dovoljno snage da izguraju sve što im život podmeće pod noge. Proverite u koju kategoriju spadate vi.

OVAN

Novembar će Bikovima doneti mnogo šansi da promene svoje živote, a skraćivanje dana i manje energije. Nije ni čudo, čak i položaj planeta to pokazuje. Na poslu može doći do nesuglasica, a vi ćete morati da branite svoje mišljenje. Možda postoji i neko blizak vama ko će pokušati da vas izda. Pošto ćete se tokom ovog perioda ponašati intuitivnije nego inače, prepoznaćete ko vam je verni prijatelj, a ko se samo igra sa vama.

Međutim, ovaj mesec možete iskoristiti za čitanje i učenje, jer će učenje ići glatko. U novembru, Ovnovi će se fokusirati na finansije. Pokušaćete da razvijete načine da ostvarite veći prihod i izdvojite nešto novca. Možda potcenjujete situaciju i delujete ishitreno, pa nemojte oklevati da tražite savet od nekoga kome verujete. Jesen je takođe kritična po pitanju zdravlja. Telo se polako navikava na prelaz između godišnjih doba i treba mu pomoći. Vodite računa o sebi i nemojte se previše truditi. Sredinom novembra povećavaju se vaše šanse za migrene i zubobolju.

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA NOVEMBAR 2023: Iznenadna sreća, ljubavnik, prevara i laž

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA 2023: Pomalo turbulentno razdoblje gdje ćete trebati otvoriti karte