in

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2020: POMRAČENJE MESECA I SUNCA DONOSI DOSTA TURBULENTAN MESEC SA RAZNIM DEŠAVANJIMA, POBUNAMA I PROMENAMA

VAGA

Vage iako čak pet planeta tranzitiraju retrogradno u Junu i vama donose dosta promenjiv mesec vi na kraju možete očekivati dobre poslovne i finansiske rezultate.Početak meseca ide nekako na mišiće i nikako da krene kako vi želite. Budite istrajni i strpljivi jer od polovine meseca kreće sve mnogo bolje. Pojedine Vage treba da obrate pažnju na poslovne partnere a moguće su i primamljive ponude pa ih prihvatite u drugoj polovini meseca.

Ako očekujete unapređenje ili veću platu i to je moguće u drugoj polovini meseca. Ako imate sopstveni biznis možete uključiti partnera koji nudi novac za ulaganje posla. Druga polovina meseca je dosta bolja od prve. Emotivno su moguće turbulencije u partnerskim odnosima pa bi pojedine Vage koje su nezadovoljne definitivno mogle preseći vezu ili brak. Vage koje su srećne sada bi se mogle odlučiti za zajednički život ili ulazak u brak. Za zdravlje nema problema odlično je.

ŠKORPION

Škorpije vi imate vulkansku energiju kada je posao u pitanju i teško će biti osobama koje rade sa vama da isprate vaš tempo gotovo da je nemoguće. Usled vaše snage i energije vi uzimate na sebe mnogo obaveza koje sigurno i pre roka završavate. Posebno je pozitivno naglašen drugi deo meseca pa bi sve poslove koji su na duže rokove bilo dobro preuzeti ili pokrenuti baš tada. Neki zacrtani ciljevi od ranije sada se polako ostvaruju.

Sve odluke koje donesete sada i za budućnost i za finansije se ostvaruju. Emotivno vi se menjate prema partneru i bivate pažljiviji pa čak ispunjate i njegove želje što nije bilo ranije. Kritika ipak utiče jer se partner žalio da je zanemaren. Kada je ljubav u pitanju Škorpija bi mogla da napokon ispolji svoje dobre i pozitivne osobine prema osobama koje voli. Pojedine Škorpije mogu imati priliku iz prošlosti pa dobro razmislite zašto ste se razišli. Kaka je zdravlje u pitanju naglašena je glavobolja i sinusi.

STRELAC

Strelčevi kod vas poslovno može da se pokrene posao koji volite i koji vas ispunjava pa nema potrebe da se dvoumite već ga pokrenite. Vi shvatate da kada je materijalno u pitanju i kako ste se ranije vodili time sada neće biti prioritet već posao koji vas čini srećnim i ispunjenim šta god da radili. Pojedini Strelci bi mogli napraviti promenu posla pa im treba hrabrosti da to sve izguraju. Sve što je učenje sada možete pokrenuti i učiti šta god to bilo.

Zvezde su vam naklonjene osluškujte sebe i ulažite u sebe jer će vam to trebati za naredni period. Emotivno je malo komplikovano jer se meša sa poslom pa bi vam se mogao dopasti neko sa kim radite ili sarađujete. Varnice i zaljubljenost je na pomolu. Moguće je da su simpatije obostrane pa bi ovaj put mogli malo i da dopustite sebi takvu emociju jer može biti i veza iz te simpatije. Sve treba polako jer jun nije najbolji da se uđe u vezu pa imate vreme da dobro oslušnete drugu stranu i da ne budete brzopleti i napadni da insistirate već sve polako. Kada je zdravlje u pitanju moguće je da vam se više spava pa spavajte.

JARAC

Jarčevi vaše duže nezadovoljstvo sa poslom bi moglo početkom meseca da kulminira pa bi nešto da menjate ili tražite posao. Niste zadovoljni poslom ,platom pa i sam početak meseca je težak pa bi negde od sredine meseca moglo krenuti na bolje. Samim tim što se vaša energija menja na bolje i vi se pokrećete da nešto menjate. Ako tražite posao krajem juna bi mogli preko nekoga dobiti preporuku za posao ali ipak dobro razmislite i procenite da li vam se to isplati.

Svakako su vam zvezde naklonjene pa se ne preporučuje da mnogo odugovlačite sa traženjem i razmišljanjem. Emotivno su vam zvezde naklonjene pa možete da uživate ako zanemarite neke sitnice koje su u suštini nebitne a koje vam mogu pokvaruti harmoniju. Slobodni Jačevi čeznu da nekoga upoznaju i zaljube se. Zauzeti koji su u vezi mogu dobiti ponudu od partnera da žive zajedno ili da vas zaprosi. Zvezde su vam naklonjene pa uživajte u ljubavi. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa kožom i zubima.

VODOLIJA

Vodolije kod vas kada je posao u pitanju sve ide teže posebno sredinom meseca može doći do konflikta sa nadređenima. Vi ste poznati po tome što ne volite radnu rutinu i vremenska ograničenja. Može vam biti uskraćeno odobravanje vaših ciljeva pa bi bilo dobro da se ne svađate već da postupite mudro i spustite loptu. Nije strašno ako se vaš predlog ne uvaži pa ne doživljavajte to lično. Mnogo bolje će biti da ne unosite vaše emocije u posao.

Pokušajte da budete diplomata i sagledate sve sa više tačke gledišta izdignite se iznad problema. Emotivno ako ste slobodni mnoge šanse su da ne budete više. Zauzeti bi mogli da probude svoje strasti i stara vatra da gori u grudima pa se trudite da provodite više vremena sa partnerom. Ako ste ponekad i sumnjali u svog partnera sada možete sigurno otkloniti sumnju i uživati u ljubavi . Što se zdravlja tiče odlično je.

RIBE

Ribe kod vas je planeta Mars koja bi mogu da pokrene neko nezadovoljstvo i nemir. Osećaj da vas ne cene dovoljno jer dobijate neke zadatke na poslu za koje vi smatrate da ste podcenjeni pa vam se i ne radi. Po sredi je ego za koji se smatra da je zasluženo. Ipak sredinom juna vi možete biti nepravedno izostavljeni i zanemareni. Ne svađajte se i ne shvatajte to lično ipak vi imate vaše dostojanstvo.

Emotivno vi se osećate nesrećno i usamljeno što je vaš partner napravio distancu između vas. Sredinom meseca zvezde vam daju povoljnost da razgovarate i pokušate pronaći kompromis. Slobodne Ribe imaju mogućnost da upoznaju novu osobu koja nije za duboku vezu i duži period. Kada je zdravlje u pitanju sve vrste zanemarivanja mogu se iskomplikovati pa bi bilo dobro da se javite lekaru.

 

Astrolog: Željka Knežević

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. MAJA 2020: LJUBAV ĆETE NALAZITI NA SVAKOM KORAKU I U SVAKOM DANU

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2020: SPREMNI STE DA NAPRAVITE KORAK KAKO BI DOŠLO DO POČETKA NOVE VEZE