in

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2023: Blizanci privlače blagostanje, Škorpije čekaju opasni dani a ovaj znak pronalazi srodnu dušu

Jarac

Jarce karakteriziraju ustrajnost i pažnja, no u lipnju/junu je tim dvjema osobinama potrebno dodati i kreativnost. Merkur će vam pomoći da postignete najbolje rezultate u svakom poslu, pogotovo ako se ne bojite eksperimenata.

Međutim, također je važno zapamtiti da je sve dobro umjereno. Zbog rizika i avantura moguće su jake promjene raspoloženja koje prilično uzdrmaju živce. Također, astrolozi snažno obeshrabruju Jarce da izdaju svoja uvjerenja u ovom mjesecu.

U protivnom mogući su propali planovi i gubitak poštovanja od strane kolega, prijatelja, poslovnih partnera. U poslu je bolje zaobići lažljive ljude.

Vodolija

U lipnju/junu ne možete stajati sa strane promatrajući tuđe probleme. Ovo je izuzetno važno jer će, prije svega, to imati blagotvoran učinak na karmu.

Drugo, može vam pomoći da pronađete nove prijatelje pa čak i srodnu dušu.

U pozadini povoljnog financijskog razvoja, mogli bi steći nove neprijatelje.

Ribe

Ribe, u ovom mjesecu ćete uspjeti prevladati svoje melankolično raspoloženje. Čekaju vas iznenađenja – i to u svim sferama života. Nažalost, nemoguće je točno reći kada i kako će se ova iznenađenja osjetiti. U svemu ćete se trebati osloniti na svoje šesto čulo i slijediti svoje instinkte.

Također, početkom mjeseca moći ćete shvatiti svoje pogreške, doseći novu fazu duhovnog razvoja, postajući mnogo puta mudriji.

Želimo vam puno sreće na početku ljeta.

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. JUNA 2023: Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu