in

NAJEFEKTIVNIJE LIJEČENJE ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK

Pod utjecajem planeta koje vladaju horoskopskim znacima, svakom znaku u liječenju najbolje pomaže određena vrsta alternativne medicine.

Ovisno o osobinama dotičnog vladajućeg planeta, određeni znakovi su magnetski privučeni nekim tehnikama alternativne medicine pa tako, na primjer Škorpion, zbog oštrine koja je njegov simbol, sklon ka tretmanu koji se vrši pomoću igala – akupunkturi.

Pronađite svoj ​​znak i u ovom zabavnom testu otkrijte koja metoda bi vama najviše odgovarala…

Test shvatite kao zanimljivost i zabavu, a naravno, prije svakog medicinskog tretmana dobro se raspitajte, promislite i posavjetujte sa stručnim osobama 🙂

OVAN: Fizioterapija, kineziterapija

Vašim znakom upravlja Mars, pa ako se ne krećete dovoljno nego uglavnom sjedite, može doći do zastoja energije u organima i raznih poremećaja, kao što su alergije, glavobolje i upale očiju.

Da biste ih na vrijeme spriječili trebate se što više kretati, baviti se nekim sportom ili gimnastikom.

Mogu pomoći fizioterapija, masaže shiatsu i reiki, kineziterapija i rekonekcija.

Odgovarale bi vam i dijete na bazi oligoelemenata, željeza i bakra.

BIK: Kromoterapija, muzikoterapija

Vaša mirna i strpljiva narav “preslikava” se u vašem tijelu koje ima sporiji bioritam.

Zato vam odgovaraju relaksirajuće terapije, kromoterapija i muzikoterapija, alternativne metode koje koriste snagu boje i zvuka kojima vlada vaša planeta, Venera.

Sposobnost lučenja mnogih žlijezda u organizmu, u stvari, ovisi o intenzitetu svjetlosti.

Smjena dana i noći na različite načine stimulira funkcije epifize, žlijezde koja proizvodi melatonin koji nas uvodi u san.

BLIZANCI: Makrobiotika

Vama vlada Merkur, pa više koristite razum nego emocije.

Iako ste otvoreni, skloni ste nestrpljivosti i nervozi.

Prehrana bazirana na namirnicama prirodnog porijekla, koje nisu pretrpjele veće procese prerade, može spriječiti ili ublažiti bolesti dišnih organa, vašu slabu točku.

Makrobiotička prehrana podrazumijeva konzumiranje različitih vrsta integralnih žitarica, naročito riže, mahunarki, povrća, orašastih plodova i voća.

RAK: Homeopatija

Homeopatski lijekovi nastaju otapanjem u vodi, elementu kojim upravlja vaš vladalac Mjesec.

Ista tvar koja izaziva neku bolest, u minimalnim količinama stvara neku vrstu “cjepiva” koja povećava otpornost organizma.

Homeopate i homeopatkinje liječe poremećenu energiju manifestiranu bolešću, a izlječenje više ovisi o vama nego o vrsti bolesti.

LAV: Termoterapija

Ne prijaju vam dugotrajne terapije, a najviše biste voljeli kada bi vaše tijelo moglo ozdraviti samo od sebe.

Zato liječenje toplinom može biti vrlo efikasno za vas, jer vašim znakom vlada Sunce.

Termoterapijska sredstva, voda, parafin, ljekovito blato ili blato pomiješano s parafinom omogućuju kvalitetno širenje krvnih sudova, bolovi se smanjuju, mišići opuštaju, a metabolizam ubrzava

DJEVICA: Fitoterapija

Fitoterapija, odnosno upotreba povrća i biljnih ekstrakta, u skladu je s vašom ljubavlju prema prirodi, ali i otporom prema kirurškim intervencijama.

S ljekovitim biljem unose se i vrlo vrijedne supstance (eterična ulja, vitamini, prirodni antioksidansi, flavonoidi, minerali, enzimi) u vaš organizam, što ga jača i čini otpornijim, poboljšava metaboličke procese i eliminira štetne tvari iz njega.

VAGA: Aromaterapija

Zbog vaše planete Venere odgovara vam aromaterapija, koja pomaže da se spriječi nastanak ili ubrza oporavak nakon bolesti.

Aromatska biljna ulja i esencije djeluju antibakterijski, antimikrobno i antivirusno.

Ulja također pojačavaju efekt masaže i liječenja dodirom, metode koje vam također odgovaraju.

Moć eteričnih ulja vremenom se ne smanjuje, pod uvjetom da se pravilno čuvaju.

ŠKORPION: Akupunktura

Vašim znakom vlada Pluton, planeta regeneracije, pa se prilično brzo oporavljate nakon bolesti.

Ne plašite se da se suočite sa bilo kakvim tretmanom, pa i kirurškim nožem, pod uvjetom da može djelotvorno pomoći.

Škorpijina žaoka, prisutna i u simbolu vašeg znaka, pokazuje da vas privlači sve što je oštro, pa vam odgovara akupunktura, alternativna metoda u kojem se koriste igle.

Fiksirane na meridijanima, “kanalima” koji prekrivaju cijelo tijelo, iglice pomažu da se uspostavi pravilan protok energije.

STRIJELAC: Astrološka medicina

Kentaur, simbol znanja, vlada vašim znakom, pa može pomoći astrološka medicina.

Iz natalnog horoskopa pacijenta/pacijentice, doktor/ica astrolog/inja može zaključiti koji organi su najpodložniji oboljenjima, a preko tranzita planeta može odrediti najpovoljniji period za početak liječenja.

Odgovaraju homeopatski lijekovi izabrani na temelju toga koja je planeta u vašem horoskopu “napadnuta”, što najčešće ukazuje na slabost određenog organa ili tjelesne funkcije.

JARAC: Kiroterapija, metaloterapija, kristaloterapija

Vaš vladalac Saturn upravlja kostima, pa vam odgovara kiroterapija.

Osim na zglobove i kosti, ova terapija povoljno djeluje i na mišiće, disajne, reproduktivne i organe za varenje, nervni i endokrini sistem.

Odgovaraju i kristaloterapija i metaloterapija.

Kristali koncentriraju i propuštaju određenu valnu dužinu svjetlosti koja prodire u odgovarajući organ, što povoljno utječe na imunitet, nervozu i depresiju.

VODENJAK: Orijentalna medicina

Zahvaljujući vašem vladaocu Uranu, otvorenog ste duha, pa vas privlače razni oblici alternativnog liječenja, joga i meditacija.

Odgovara vam orijentalna medicina, masaže i stimuliranje energetskih tokova, uz lijekove na biljnoj bazi.

Đumbir ima analgetsko djelovanje, pa se vijekovima koristi protiv bolesti zglobova i reumatizma, zubobolje i glavobolje, vaših slabih točki.

Korijen svježeg đumbira preporučuje se za zagrijavanje organizma, preznojavanje i izbacivanje štetnih supstanci, a osušen korijen protiv kašlja, reume i stomačnih tegoba.

RIBE: Pranoterapija

Emotivni ste i brižni, pa sa zebnjom proživljavate svaku bolest.

Kako vama vlada Neptun, simbol ekstraosjetljivih sposobnosti, ne volite agresivne nego mirnije oblike liječenja, kao što je pranoterapija.

 

OSAM SIGNALA KOJE VAM ŠALJE TIJELO I KOJE NE SMIJETE IGNORISATI

DUGO SKRIVANA PRIČA IZA NAJTUŽNIJE PESME TOŠETA PROESKOG