in

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: OVAN GUBI ŽIVCE, RAK UPOZNAJE NEKOGA, A OVAJ ZNAK ĆE PLAKATI

Vaga

LJUBAV: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi s neobaveznom kavom.
KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac. Druge vam nema.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pokušajte se opustiti uz umjetničke sadržaje.

Škorpion

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvježiti. Slično će osjećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.
KARIJERA: Vaš trud bit će prepoznat, vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primjer u ova krizna vremena. Radit ćete predano i bez puno pitanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na izlet s društvom.

Strijelac

LJUBAV: Vaši osobni odnosi od ovog tjedna razvijat će se lakše i skladnije. Bit ćete opušteniji i sretniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšat će svoj odnos.
KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ vrijedi samo onda kad imamo dovoljno vremena. Ovaj put trebat će djelovati nešto brže, a vi morate biti što je moguće više realni. Ne gradite kule u zraku, nego se držite činjenica.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nedostajat će vam mjere u svemu.

HOROSKOP TVRDI: OVO JE NAJZGODNIJI ZNAK ZODIJAKA I NIKO MU TO NE MOŽE OSPORITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2018-TE: INERTAN DAN, ČUVAJTE SE POROKA, GUNĐANJA