in

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: OVAN GUBI ŽIVCE, RAK UPOZNAJE NEKOGA, A OVAJ ZNAK ĆE PLAKATI

Jarac

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.
KARIJERA: Nastavit će se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Također je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razlučite što se smije, a što ne smije. Svaka djelatnost koja van pravila sada vam nije dobro postavljena.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte u konzumacijama.

Vodolija

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima bit će intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome.
KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju što žele. Ostanite profesionalac.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neujednačenost u konzumacijama.

Ribe

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ova običnost vama odgovara jer ste u duši mirni. Oni u vezama bit će zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado dijeliti.
KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno. Baš intuicija bit će vam glavni vodič u poslu ovaj tjedan. Ako ste u dvojbi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas.
ZDRAVLJE&SAVJET: Stabilni ste u svakom pogledu.

HOROSKOP TVRDI: OVO JE NAJZGODNIJI ZNAK ZODIJAKA I NIKO MU TO NE MOŽE OSPORITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2018-TE: INERTAN DAN, ČUVAJTE SE POROKA, GUNĐANJA