in

NI HUREM, NI ŠEHERZADA: OVO JE NAPLAĆENIJA TURSKA GLUMICA IKADA

Obožavam glumu, ali ne i slavu, jer na javnom mjestu nemam ni pet sekundi mira. Svaka moja riječ i svaki moj postupak su pod lupom, a tako je naporno živjeti. Kad bolje razmislim, to je mala cijena koju treba platiti za sve dobro što mi gluma donosi rekla je Džansu.

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

Džansu je bila u dugogodišnjoj vezi sa Džemom Jilmazom (Cem Yılmaz) koji ju je ostavio i oženio se njenom prijateljicom, manekenkom i glumicom Ahu Jagtu. Džansu je na udarac uzvratila tako što je dan nakon nevjernikovog vjenačnja, počela da se zabavlja sa Džemom Ajdinom, predsjednikom upravnog odbora jedne TV kuće.

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

NE PROPUSTITE PROČITATI I OVO: ŠTA JE TO BURAKOVA ”SESTRA” OTKRILA O BALI-BEGU, FRAJERU ZA KOJIM ŽENE LUDE

Međutim, samo nakon tri mjeseca i on ju je ostavio zbog miss Turske. Zato je Džansu zapala u tešku depresiju, te da bi se nekako iz nje izvukla, upotrebila je provjereno oružje holivudskih zvijezda – meditaciju i to na Maldivima. Cijeli tretman koštao je najmanje 8.000 eura, ali se lijepa glumica u Istanbul vratila osvježena i sa osmjehom na licu.

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

Džansu, što na turskom znači “voda života”, živi u luksuznom istanbulskom kvartu Bebek, na evropskoj strani Bosfora a odnedavno je svakodnevno prisutna i u vašim domovima, jer je ovo druga najpopularnija serija u BIH, odmah nakon “Sudbine”, koju također prikazuje Hayat.

 

HOROSKOP BEZ DLAKE NA JEZIKU: ISTINA O TAŠTINI JEDNE VAGE, HEDONIZMU BIKA I OVISNOSTIMA RIBE

EVO ŠTA ON RADI NA FACEBOOKU? LAVOVI SVIMA I SVE LAJKAJU, RAKOVI SU ODMJERENI, STRIJELCI UŽIVAJU U OVOME