in

OTKRIVAMO KO JE NOVI, 9 GODINA MLAĐI FRAJER JELENE ROZGE

Jelena Rozga nakon raskida sa Stjepanom Hauserom uplovila je u novu ljubavnu vezu, barem su tako pisali svi domaći mediji prethodnih dana.

Informacija da je hrvatska pjevačica u romansi sa fudbalerom Kristijanom Ipšom, proširila se brzinom munje.

Mladi fudbaler nedavno se, navodno hvalio prijateljima, u splitskom noćnom klubu kako s Jelenom nedeljama razm,enjuje ljubavne poruke…. I tako je sve krenulo!

Ipak, Jelena je odlučila da više ne ćuti, već da kaže istinu o svojoj novoj “vezi”.

– Kada ste više od dvadeset godina u ovom poslu, naviknete se na gotovo sve, ali na laž se čovek ne može naviknuti. Podnosim stoički mnogo toga, ali na neke se stvari neću i ne mogu naviknuti. Laž me uvek vrijeđa. Ali nekako ipak znam da je borba s lažnim medijskim natpisima borba s vjetrenjačama koju ne mogu dobiti. Istina u životu uvek izađe na vidjelo, uvek – rekla je Jelena u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story.

A post shared by Kristian Ipsa (@kristianipsa4) on

A post shared by Kristian Ipsa (@kristianipsa4) on

Ovaj momak ima 31 godinu, rođen je u Hrvatskoj i mlađi je od pjevačice skoro deceniju, a trenutno igra za jedan poljski klub. On se, navodno, prijateljima hvalio kako već nedeljama dijeli poruke sa pjevačicom i da među njima ima nečeg više.

A post shared by Kristian Ipsa (@kristianipsa4) on

A post shared by Kristian Ipsa (@kristianipsa4) on

Inače, Jelena i čelista Stjepan Hauser, odlučili su da stave tačku na svoju ljubav koja je trajala dvije i po godine. Razlog raskida ni jedno ni drugo nisu htjeli da otkrivaju, a razišli su se mirnim putem, iako su bili čak i vjereni.

Vezu su započeli još 2015. godine, a sve je izgledalo idealno, bez trzavica, neprilika i skandala.

STRUČNJACI SAVETUJU KOLIKO DA SE TRUDITE NA POSLU

POZNATA PJEVAČICA KONAČNO PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU I NAPUŠTANJU SCENE