in

OVO SU DŽIBONIJEVA SUPRUGA I SIN KOME ON ZAPRAVO NIJE BIOLOŠKI OTAC

Muzičar Zlatan Stipišić Džiboni već godinama je prisutan u medijima, a ovaj talentovani muzičar može se pohvaliti da ima nasljednika i kada je muzika u pitanju. Riječ je o njegovom sinu Randou koji je krenuo tatinim stopama.

Naime, Rando ima svoj bend “RadioWho” i jako je posvećen muzici. Iako se njegov 20-godišnji sin bavi muzikom, tata Zlatan baš i nije oduševljen.


“Ne znam šta bi sinu savjetovao, osim za harmoniju, kuda ta pjesma ide – kako će to doći do ljudi, nemam pojma”, rekao je Džiboni.

Osim Randoa, Džiboni sa suprugom Sanjom ima još dvoje djece, ćerku Tanju i sina Lorenza.

Bas gitarist Rando i gitarist Luka, obojica 18-godišnjaci, dokazali su da njihovi očevi Zlatan Stipišić Gibonni i Tomislav Mrduljaš na njih itekako mogu računati kao na svoje prave nasljednike.

Džiboni kaže da ga ćerka Tanja ga podsjeća na njega u mlađim danima. Kaže da se želi sama dokazati u svemu i to mu se sviđa. Volio bi da mu sinovi Rando i Renco budu poput nje kad odrastu, želi da budu svoji ljudi, da imaju svoju vrijednost i kad se maknu iz svoje zemlje.

Kaže da samog sebe podnosi do određene mjere i kaže da se vidi kao lijenu marvu i tvrdoglavog tovara.

Supruga Sanja se uz njega pojavljuje na pomno odabranim događanjima, uvijek tiha i nenametljiva a u braku su više od 20 godina.

Suprugu, koju zna od svoje desete godine, naziva živom legendom. Odnos im se temelji na ljubavi i povjerenju i nikada, kaže Džibo, nisu jedno drugom morali glumiti ni lagati. Strast smatra važnim elementom bračnog života. Sam je održava poklanjanjem cvijeća, ali kaže da je u njihovom braku Sanja ta koja se više trudi.

Žrtvovala se i nije pokrenula svoju modnu liniju kako je planirala, a Gibo sebe krivi za to. Kućanskim se poslovima Džiboni ne bavi previše, kaže da je po tom pitanju muškarac iz prošlog vijeka. Ljubav definiše kao osjećaj koji gaji spram žene i djece te kaže da je to osovina oko koje se okreće sve u njegovom životu.

No, iza svega ovoga se krije jedna druga priča, koja baš i nije popularna u javnosti. Naime, Džiboni nije Randov biološki otac.

Naime, Sanja i Džiboni su nakon dugogodišnje veze prekinuli ljubav, Sanja se udala, međutim u braku joj nisu cvjetale ruže. Njen tadašnji muž, baš u vrijeme kada je bila trudna, zlostavljao ju je, psihički i fizički.

Kada je kap prelila čašu, Sanja je nazvala svog bivšeg ljubavnika ali i prijatelja, koji se istog momenta pokupio, otišao po Sanju, doveo je svojoj kući.

Nedugo zatim, Sanja se porodila, udala za Džbonija a od tog vremena, Džiboni za Randa kaže da je njegov sin!

Pa bravo Džibo!

ZAŠTO MUŠKARCI OTKIDAJU NA ŽENE KOJE ŽIVE MUŠKI

IZABERITE IME DETETA NA OSNOVU HOROSKOPSKOG ZNAKA