in

OVO SU 2 PRAVA LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: DOBRO I LOŠE

Jarac

Jarac je najveći radnik u Zodijaku. On je upravljan bogatstvom i uspjehom, te ima snažan poticaj da u životu učini sve najbolje. Vrlo je inteligentan, motivisan,logičan, praktičan i organizovan. On je sjajan vođa zbog svoje sposobnosti da vidi čitavu sliku i ipunjavaju svoja obećanja. Njihov rad im je jedna od najvažnijih stvari u životu.

Međutim, Jarac je ponekad tvrdokoran, beskompromisan i nepodnošljiv. On teško može slušati ideje drugih zbog svog ponosa, lako mogu postati radoholičari ako ne nauče održati ravnotežu u životu. Oni takođe imaju loš temperament i lako se iznerviraju.

Vodolija

Vodolije su neki od najzanimljivijih ljudi u Zodijaku. Vole putovanja, nove kulture, nova poznanstva i sve što izaziva njihov intelekt. Mogu razgovarati satima jer imaju različite interese i uživaju u testiranju različitih aktivnosti. Oni su takođe humanisti.Veliki su vizionari i vođe.

Međutim,Vodolije se mogu činiti prepadljivim i emocionalno nedostupnim.Oni gledaju na stvari sa praktične strane,što i nije loša stvar, ali može otežati odnose ako ne nauče da iskoriste svoju emocionalnu stranu.

Ribe

Ribe, poput Raka, duboko su emocionalne, osjetljive i kreativne. Ribe su vrlo suosjećajne i zbog toga su prekrasni prijatelji i partneri. Oni su odani svojim voljenima i učinit će sve za njih.

Ipak, Ribe imaju poteškoća sa suočavanjem sa stvarnošću i često traže način da pobjegnu. One takođe imaju tendenciju da budu samotnjaci, zbgo svoje potrebe da imaju puno samostalnog vremena.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. APRIL 2018-TE: RAK ULAZI U VEZU, VODOLIJA USPOSTAVLJA KOMUNIKACIJU SA BIVŠIM, BLIZANCI NEMAJU VREMENA

ŠTA TVOJ ZNAK DOVODI DO SUZA: BLIZANCE KAD NE MOGU DOBITI ŠTO ŽELE, RIBE KAD SU IZMANIPULISANE