in ,

PRED SUDBINSKU POJAVU LJUBAVNE KARMIČKE VEZE IMAĆEŠ JEDAN OSJEĆAJ KOJEM TREBAŠ VEROVATI

Mora postojati prirodno prijateljstvo. Ne znači da među ovim dušama nema strasti. Ona na jednom nivou i tu postoji, ali se ovaj odnos ne zasniva na strastima. Ljubav duša parova je stabilna, a strast se gradi nježno. Smisao ovakve veze nije strast, već duhovno povezivanje. Kada se sretnu duše parovi sve ide glatko, jer se to prijateljstvo provlači kroz više života. Povezane su dubokom intimnošću. Partner je takav da se na njega može osloniti, ali ne i da se bude ovisan od njega.

Duše parovi moraju ispuniti 4 uvjeta da bi bili sigurni da su zaista duše parovi.

Prvo mora postojati tjelesna privlačnost, jer živimo u materijalnom svijetu, a tijelo je vozilo duše.

Druga stvar je intelektualna veza, a to znači sličan način razmišljanja i iskren razgovor bez laži. Tu je i jaka telepatija među partnerima.

Treća je emocionalni aspekt, odnosno duša par mora vam otvarati srce.

Četvrta stvar je duhovna povezanost, odnosno duhovna veza koja teži obostranom duhovnom napretku. Oni se spajaju u duhovnom.

Postoji još jedna stvar – a to je bezuvjetna ljubav. Smatralo se da je takva roditeljska ljubav, ali u većini slučajeva ni roditeljska ljubav nije bezuvjetna. Ta vrsta ljubavi je vrlo rijetka – da se netko voli bez ikakvih želja i očekivanja. Nekada se dogodi da naše duše parovi nisu u isto vrijeme na Zemlji kad i mi. To je zato što neke stvari trebamo obaviti sami, jer da smo s našom dušom parom to onda ne bismo mogli. Tada nas duša par pušta da se inkarniramo sami i da obavimo posao na Zemlji koji je potreban. Kada se taj život završi, duše parovi se ponovo sreću.

Sve situacije koje sam opisao ne javljaju se samo u ljubavnim odnosima. Karmičke veze, srodne duše i duše parovi mogu biti i prijatelji, djeca, roditelji, susjedi, braća, sestre, netko iz obitelji i dr. Ipak, najviše se srećemo u karmičkim vezama.

To znači da su ostali neki neraščišćeni računi iz ranijeg života, pa smo se sada sreli da jedan drugome vratimo dugove i da nešto naučimo. Ali, neki odnosi mogu biti gotovo nepodnošljivi i vrlo teško se može naći kompromis. Horoskopi ovih osoba će ukazati na dugove koje nose i samo pravilni postupci mogu ih osloboditi tereta.

Najveći mrak je neznanje. Ako znamo problem i uzrok, velika je šansa da razriješimo konflikte. Ako oboje u tome sudjeluju, sigurno će se na lakši način osloboditi dugova i svoj odnos toliko pročistiti da u jednom trenutku postanu duše parovi.

LAVIRINT TVOJE DUŠE: KAKO DA VIŠE NIKADA NE PATIŠ I BUDEŠ SREĆNA U LJUBAVI

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANUAR 2021: PAZITE SE, JER MERUR KREĆE RETROGRADNO OVE SUBOTE