in

Prepustite se energijama čarobnog RUŽIČASTOG PUNOG MESECA 6. aprila 2023. godine: Vreme je za transformaciju!

Ovaj ružičasti pun Mesec obećava da će biti pun iznenađenja i uzbuđenja za sve horoskopske znake. Prvo, ne brinite – Mesec neće doslovno biti roze boje, iako bismo svi voleli da bude. Naziv “ružičasti pun Mesec” potiče od naziva koji su američki Indijanci davali aprilskom punom Mesecu zbog ružičastog cveća koje cveta u tom periodu. Ali dovoljno o botanici, vreme je da otkrijemo šta vam zvezde poručuju!

Ovan (21. mart – 19. april)

Dragi Ovnovi, ovaj pun Mesec vam donosi avanturistički duh! Bićete puni energije i želje za akcijom. Spremite se za neočekivane promene koje će vas voditi ka novim mogućnostima. Možda ćete se suočiti sa izazovima, ali ne brinite – vaša hrabrost i samopouzdanje će vam pomoći da prebrodite sve prepreke. Ako ste imali neku ideju koju ste dugo odlažili, sada je vreme da je sprovedete u delo. Upotrebite svoju odlučnost i hrabrost i osvojite svet!

Bik (20. april – 20. maj)

Dragi Bikovi, za vas će ovaj ružičasti pun Mesec biti vreme za romansu i zabavu! Vaša senzualna priroda će biti u punom sjaju, a vaše čula će biti na vrhuncu. Ako ste u vezi, očekujte romantične trenutke sa svojim partnerom, a ako ste slobodni, možda ćete sresti nekoga posebnog. Ovo je takođe dobar period za uživanje u hedonističkim zadovoljstvima – uživajte u omiljenim poslasticama, opustite se u spa centru ili se prepustite svim divnim stvarima koje vam donose zadovoljstvo.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Dragi Blizanci, ovaj pun Mesec vam donosi kreativnu inspiraciju i mogućnosti za komunikaciju. Bićete vrlo društveni i komunikativni, i možda ćete se naći u centru pažnje na nekom društvenom događaju. Takođe, očekujte inspiraciju u kreativnom radu – možda ćete dobiti sjajnu ideju za novi projekat ili će se otvoriti mogućnost za saradnju sa kreativnim ljudima. Ovo je idealno vreme da izrazite svoje misli i ideje, pa se ne ustručavajte da se izrazite na kreativan i originalan način. Možda ćete čak otkriti neku novu stranu svoje ličnosti koju dosad niste istražili!

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI OD 5. APRILA: Najviše utiče na ljubav i odnose, mnogi će konačno steći ovo

ZA 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA RUŽIČASTI MESEC DONOSI VELIKU SREĆU: Od 6. aprila neko će pronaći posebnu osobu, stiže lova