in

Prepustite se energijama čarobnog RUŽIČASTOG PUNOG MESECA 6. aprila 2023. godine: Vreme je za transformaciju!

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Dragi Vage, ovaj pun Mesec će vam doneti balans i harmoniju. Bićete fokusirani na svoje odnose sa drugima i na pronalaženje ravnoteže između svojih potreba i potreba drugih. Možćete osećati posebnu empatiju prema drugima i bićete voljni da slušate i razumete njihove perspektive. Ovo je idealno vreme za rešavanje eventualnih nesuglasica ili konflikata u vašim odnosima, te za izgradnju jačih veza sa ljudima oko vas. Takođe, možda ćete se osećati inspirisano da ulepšate svoj fizički izgled ili svoj prostor, pa se prepustite estetskim zadovoljstvima.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Dragi Škorpije, ovaj pun Mesec će vam doneti intenzivne emocije i dublje uvide u vašu psihu. Možda ćete osećati snažnu potrebu da istražite svoje dublje osećaje i misli, kao i da se suočite sa svojim strahovima i traumama. Ovo je idealno vreme za introspekciju, meditaciju ili terapeutski rad kako biste dublje razumeli sebe i svoje emocije. Možda ćete takođe dobiti uvid u neke skrivene istine ili tajne koje su vam dosad bile nepoznate. Budite hrabri i otvoreni za dublje razumevanje sebe i svoje unutarnje svetlosti.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Dragi Strelčevi, ovaj pun Mesec će vam doneti avanturistički duh i želju za istraživanjem. Možda ćete osećati potrebu za promenom okoline, putovanjima ili upuštanjem u nove avanture. Ovo je idealno vreme za širenje svojih horizonta i upoznavanje novih ljudi, kultura i ideja. Možda ćete takođe dobiti priliku za učenje ili obrazovanje na nekom novom polju. Budite hrabri i otvoreni za nove iskustva i avanture koje će vam obogatiti život.

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI OD 5. APRILA: Najviše utiče na ljubav i odnose, mnogi će konačno steći ovo

ZA 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA RUŽIČASTI MESEC DONOSI VELIKU SREĆU: Od 6. aprila neko će pronaći posebnu osobu, stiže lova