in

PRVI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022: NALET LJUBAVNE ENERGIJE, NOVI POSAO I NOVA PRAVA LJUBAV

VAGA

Ne volite kolege koje vas ogovaraju iza leđa ali ovog meseca jednostavno nećete imati vremena da se obračunate sa njima. Već duže vreme slušate neistine koje se šire o vama ali ne znate kako da ubedite sve vaše poslovne saradnike da je to laž koju o vama plasira osoba koja želi da vas vidi van firme. Vaši najbliži saradnici znaju šta je istina i oni vam mogu pomoći da se odbranite od tračeva jednom zauvek.

Lepo vreme i odlična komunikacija sa voljenom osobom su dve stvari koje su vam potrebne da se opustite i da zaboravite na sve probleme koje imate i koji su vas okupirali u prethodnom periodu.

Pokušavate da se ne nervirate zbog svih priča o vama i to vam uspeva jedino pored partnera. Partner tačno zna šta treba da kaže i šta treba da uradi kako bi se vi osećali relaksirano i rasterećeno, zbog toga svaki vaš slobodni trenutak provodite sa voljenom osobom, daleko od svih.

Prvi deo meseca dovodi neka negativna osećanja zbog kojih ćete se osećati umorno i iscrpljeno. Koliko god želeli da se od tih osećanja otrgnete, jednostavno nećete moći to da uradite sve dok ona sama ne iščeznu. Zbog toga strpljivo dočekajte drugi deo meseca kada će biti mnogo bolje, raspoloženje će biti na višem nivou i imaćete volje da provodite vreme i sa svojom porodicom i prijateljima skoro svakoga dana.

ŠKORPIJA

Teškoće na poslu vas čekaju i ovog meseca što ste već i očekivali. Ako niste u radnom odnosu, idealno vreme za traženje posla je sredina meseca kada se otvaraju neka nova poglavlja na tržištu rada i kada dolazi do određene fluktuacije na tržištu. Vaš nastup u javnosti je odličan, imate dobre načine komunikacije sa poslovnim partnerima i to vam do sada nikada nije predstavljalo problem.

Ako ste slobodni, to ćete ostati i ovog meseca mada će sredinom meseca biti nekih naznaka za flert. To je ipak samo neka prolazna avanturica koja nema neku svetlu budućnost i od vas zavisi kako će se to dalje razvijati.

Ako ne tražite ozbiljnu vezu ne možete je ni naći. Danas je teško upoznati nekog ko ima ozbiljne namere tako je za slobodne Škorpije koje žele veza situacija u ljubavi nije baš obećavajuća.

Osećate bolove u nogama i kolenima, potrebno je da malo usporite ritam pošto ne možete celog dana da budete na nogama bez ikakvih posledica. Uz konsultaciju sa lekarom možete uzimati neke suplemente i preparate kako bi obnovili svoj koščano nervni sistem. To će dovesti do kratkoročnog boljitka ali je ipak bitno i da izbacite neke loše navike.

STRELAC

Nećete moći da ćutite doveka i da slušate kako blate vaše najbliže prijatelje a znate da oni ništa loše nisu učinili. Očekuje vas dosta rasprava na temu poslovnih zbivanja i iz većine ćete izaći kao pobednik, samo je potrebno da čuvate svoje argumente i da ih koristite samo onda kada je to potrebno, nemojte da udarate nisko svoje protivnike, budite dostojanstveni i fer kao i do sada. Nemojte otkrivati tajne vaših protivnika iako mnogo toga o njima znate.

Zaboravite na napetost i na probleme, uživajte sa voljenom osobom koliko god je to moguće danas i to gde god se nalazili – u gradu, u bioskopu, a možete uživati i kod kuće gledajući neki dobar film.

Sa partnerom imate dosta toga zajedničkog i umete zajedno da uživate u tišini, ne morate da progovorite ni reč a vrlo dobro znate šta osećate i šta razmišljate, savršeno se slažete.

Iskoristite lepo vreme dok traje za neke interesantne fizičke aktivnosti na otvorenom, možete da birate šta želite da radite, dobar izbor su svakako trčanje i brzo hodanje, a ako ste avanturističkog duha možete posetiti i neku planinu ako živite u blizini, pa čak i možda neki planinarski dom. Naše okruženje je prelepo i nudi dosta aktivnosti na otvorenom, samo treba naći slobodno vreme i uživati u nečijem društvu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. AVGUSTA 2022: Konačno će doći do poboljšanja u vezama

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA 2022: Ako je zapelo između vas i partnera, sada ćete se oboje otvoriti