in

PRVI VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2019: NOVA LJUBAV, NEKONTROLISANE EKSPLOZIJE I VELIKI PREOKRETI

OVAN

Mnoge stvari koje su bile pogrešne, sada je došlo vreme da se potrudite i popravite. Mnogi Ovnovi mogu imati veći odliv novca a posebno se to može odnositi na kućne troškove i porodične. Jako je naglašeno da imate više novca od drugih osoba ili špekulacija, dok se kredit sada ne preporučuje.

Emotivno vi koji imate partnera sada je vreme da se harmonizuje vaš ljubavni život. Mnogi Ovnovi sada mogu da upoznaju novog partnera. Kako je Merkur Retrogradan pokušajte da ne reagujete na provokacije.

Fizička i mentalna kondicija je dobra.

BIK

Ovaj mesec imate šansu da popravite komunikaciju sa okolinom. Moguća su poslovna, kraća putovanja i mnogi kontakti. Retrogradni Merkur će stvarati probleme u vašem polju komunikacije, pa dobro pazite da ne dođe do konflikta. Mnogi Bikovi mogu imati i ugrožene finansiske aspekte pa se ne nervirajte jer do novca možete doći od kredita, pozajmnjivanja, prodaje ili izdavanja nekretnine.

Emotivno Venera ljubavi je u Raku pa možete imati odlične emotivne izlive sa postojećim partnerom ili poznanstvo sa novim. Pojedini Bikovi mogu imati zbog Retrogradnog Merkura i nesporazume u partnerskim odnosima i u kući.

Mogući su stresovi, nesanica a ipak zbog Venere u Raku, dobra je fizička kondicija.

BLIZANAC

Vama je dobar ovaj mesec ako se potrudite, uspeh je zagarantovan u finansijama koji je najbolji u ovoj godini. Komunikacija je dosta naglašena i uspešna, pa se sve dogovorite kada su poslovi i finansije u pitanju. U ovom mesecu vam se ne preporučuje da posuđujete novac ili podižete kredit. Sve vrste komunikacije za dogovore, pregovore, predavanja, radionice sada su otvorene i moguća je veoma dobra zarada.

Emotivno vi se više ne zadovoljavate samo rečima sada tražite i dela ili neke nagrade, poklone a kako je Merkur retrogradan onda može doći i do nesporazuma pa dobro obratite pažnju i budite tolerantniji.

Bolje vam je da odmorite jer je naglašena nervoza, zamaranje i nesanica.

KOJI RUŽ ZA USNE PREFERIRAŠ: IZABERI SAMO JEDNE USNE I OTKRIJ KAKAV ŽIVOT ZAPRAVO ŽIVIŠ

HOROSKOP ŽENSKOG ZAVOĐENJA: KOJA ŽENA ĆE MUŠKARCA ZAVESTI SAMO JEDNIM POGLEDOM A KOJA UZALUD POKUŠAVA