in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

@cicimici.com

Horoskop otkriva sa kim se najbolje slažeš u krevetu 👀 #horoskop #zodiac #zodijak #astro #astrologija #cicimici #astrology #zivert #ljubav

♬ Beverly Hills – Zivert

OVAN

Ovan žena

Kada voli, žena Ovan je vatrena, požrtvovana i preduzimljiva. Ona voli da vodi muškarca i ako treba da ga štiti, a njen muškarac će se osećati kao u krilu majke. Žena Ovan fizičkom kontaktu ne podređuje onaj drugi, duhovni, intelektualni kontakt. Ona je često muškobanjasta, pa je takva njena osobina može dovesti do raskida, na oko, čvrste veze. Agresivna, nestrpljiva, nervozna, žena ovan lako plane i ne voli da joj se daju saveti, a njena tvrdoglavost joj ne dozvoljava da lako i bezbolno popusti.

Kako sebe smatra samosvesnom i slobodnom ličnošću tako se i ponaša u se*sualnom životu. Sklona je se*sualnim nastranostima, ali u svemu tome traži isključivo svoje zadovoljstvo, zaboravljajući da postoji i druga strana. Od muškarca uvek traži najviše, a biti ljubavnik žene Ovna zahteva izuzetne napore, kako fizičke tako i psihičke, pošto je nezajašljiva u svojim potrebama i htenjima. Ženi Ovnu odgovara Vaga i drugi vazdušni znaci.

Ovan muškarac

Muškarac rođen u znaku Ovna je nepredvidljiv, sa izrazitim egom i velikim se*sualnim nagonom i čulnošću. Zagrejan u jednom trenutku, već u sledećem gubi svaki interes i želju. Najčešće je to zgodan muškarac koji je najsrećniji kada je pored žene koja ima duha, koja je osetljiva, ali koja je u stanju i da mu se suprotstavi. On je sposoban za najveće strasti i tiransku ljubomoru. U njegovim ljubavnim vezama želi da je on taj koji diriguje i koji je superioran u svakom pogledu. Za njega posao je ispred ljubavi tako da je često nesposoban za nežnosti i sitne pažnje, koje usrećuju žene. Kada voli, u stanju je da se žrtvuje za voljenu osobu, svoju ljubav dokazuje delima, a ne rečima.

Uz odgovarajuću partnerku održaće vezu do kraja života. On je vatren, ponosan, pun sebe, impulsivan, ima velike se*sualne prohteve i verovatno zbog toga se retko zadržava na se*sualnoj predigri, nema želja za nekim posebnim maštarijama. Za njega je važno da obavi svoju se*sualnu potrebu, i to bezosećajno i sebično. Veliki je broj onih koji imaju kratke ljubavne avanture, kao plod dosade, a ne pravog ljubavnog zanosa. Najbolji partneri za Ovna su Lav i Strelac, a u kasnijim godinama života Blizanci, Vaga ili Vodolija.

LJUBAVNICA, POKAJNICA ILI KRALJICA: ŠTA SI BILA U PROŠLOM ŽIVOTU I KAKO ĆE SE TO ODRAZITI NA TVOJU BUDUĆNOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2018-TE: SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA, KREĆE PROVALA EMOCIJA, KONTROLE I STRAHA