in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

RAK

Rak žena

Nežna i puna sentimenata, melanholičnog izgleda, idealista i romantičar žena Rak je stidljiva – potiskuje svoj libido i tek prava ljubav je može prisiliti da sa muškarcem legne u krevet. Tu je više nežna nego strasna. Neobično joj je mnogo vremena potrebno da oslobodi svoju istinsku se*sualnost i istinski uživa u vođenju ljubavi.

Svakako da za ženu Raka se*s nije toliko važan kojiko trajnost osećanja, izgradnja porodice, fanatična privrženost i žrtvovanje za muža i decu. Žene Rak nikada ne vode ljubav pre nego što se totalno ne zaljube i potpuno predaju nekom muškarcu, pa dugo vremena mora proći pre nego što osete zadovoljstvo ili nauče umeće ljubavi. Najviše joj odgovaraju Škorpija i Ribe, ali često biraju muškarce u znaku Jarca ili Vodolije.

Rak muškarac

Muškarac Rak više je duševan i nežan nego strastven. Ovo je jedan od najplodnijih znakova, te je muškarac Rak gotovo sigurno otac više dece. Plodnost i potencija su njegove osobine, ali ne i strastvenost i snaga. Mesec koji vlada Rakom je ženska planeta pa su muškarci u ovom znaku vrlo često lepi i zavodljivi, a od žena protežirani. Najgore što im se može desiti je da ih žana Škorpija ili Vodolija podredi, a glavna opasnost za ovaj znak je u tome što su nežni, kolebljivi i slabe volje.

Muškarac Rak se lako može naći kao papučić bilo kom drugom znaku, kod koga je izražena snaga, volja i strast. Za njega je tipična promenljivost i nestalnost osećanja pa, iako rano stvara porodicu, može se desiti da u životu doživi više ljubavi i avantura. Duševan i dubokih osećanja, može doživeti ljubav toliko duboko da je ona često uzrok i izvor njegovih sentimentalnih patnji. Najviše mu odgovaraju žene u znaku Škorpije i Ribe.

LJUBAVNICA, POKAJNICA ILI KRALJICA: ŠTA SI BILA U PROŠLOM ŽIVOTU I KAKO ĆE SE TO ODRAZITI NA TVOJU BUDUĆNOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2018-TE: SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA, KREĆE PROVALA EMOCIJA, KONTROLE I STRAHA