in

SAMO OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE TE UVEK TRETIRATI KAO PRINCEZU

Vaga

Svi znamo da vaga želi da udovolji drugim ljudima, ali on vam neće ugađati sve vreme samo zato što vi to tražite. Lepo će se ophoditi prema vama, s ljubavlju, ali vas neće stavljati na postolje.

Škorpija

Muškarci rođeni u znaku škorpije su intenzivni i vrlo strastveni. Iako biste mogli da budete njihova kraljica, najbolje je da ne očekujete ​​previše ugađanja. Nisu skloni romantičnim, maštovitim gestovima, ali će vas zato u krevetu obožavati poput kraljice. Sva njegova pažnja i pohvale događaće se za vreme intimnih trenutaka i tada ćete zaista moći da osetite koliko mu značite. U drugim slučajevima će vas smatrati ravnopravnim sebi.

Strelac

Strelac je avanturista i voli da se zabavlja. Povremeno voli slatke poklone i izlaske. Želi da ostvari snažan odnos i u vezi ne želi da se osećati kao dadilja.

Jarac

Jarac izgleda ozbiljno, ali je zapravo jako mekan. On će vam se klanjati i poklanjati vam svu raskoš koju zaslužujete u životu. To je njegov način pokazivanja predanosti.

Vodolija

Vodoliji je važna duboka povezanost i istinska ljubav. Njemu su pokloni površna stvar. On želi da oboje uložite jednak trud u vezi i želi da budete s njim zbog toga što on jeste, a ne zbog materijalnih stvari.

Ribe

Ribe će učiniti sve kako bi se njihova partnerika osećala posebno. Oni ne škrtare kada je u pitanju romantika. S bajkovitim vizijama očekujte puno buketa, otmenih večera i iznenadnih putovanja. Bez obzira koliko je zaposlen, muškarac riba će uvek biti uz vas. Jako je pažljiv. Učiniće sve što je u njegovoj moći kako bi pokazao da je sposoban da vas usreći.

ZAŠTO ĆE VAS STRELAC PREVARITI I KAKO PREPOZNATI KADA ON VARA

5 NAČINA DA ISKORISTIŠ NEVJEROVATNU ENERGIJU KOJU NOSI PUN MJESEC