in

ŠKORPIJA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

ŠKORPIJA I BIK

U osnovi ovog odnosa leži isključivo fizička privlačnost i velika erotska energija. Kako su ova dva znaka dva osnovna znaka u Zodijaku koji simbolizuju Mars i Veneru, dakle muški i ženski princip, se*sualnost dolazi do potpunog izražaja. Ukoliko žele da ovaj odnos potraje, Bik i Škorpija moraju imati mnogo zajedničkog i uzajamnog poverenja. Ovaj odmos može pokveriti ljubomora Bika.

ŠKORPIJA I BLIZANAC

Kombinacija ova dva znaka može biti harmonična ukoliko je žena Škorpija, a muškarac Blizanac. Žena Škorpija svojom magnetičnošću, energijom i voljom može s lakoćom podrediti muškarca Blizanca, pa Blizanac opijen njenom gvozdenom voljom , prvi put u jednoj vezi može da bude slepo veran, što je inače njemu potpuno strano. Muškarac Škorpija, opterećen ljubomorom i posesivnošću, koja se naročito ogleda u ljubavi, ne može podneti promenljivost Blizanca pa se teško odlučuje na ovakvu vezu.

ŠKORPIJA I RAK

Evo jedne harmonične i uspešne veze. Oba znaka su vrlo emotivna i imaju veoma dubok duhovni život. No, karakterno se bitno razlikuju. Rak crpi od Škorpije snagu, volju, životnu energiju, magičnost, dok Škorpija u Raku nalazi partnera koji ga obožava i koji mu je apsolutno predan i naklonjen. Rak Škorpiji predaje svoje poverenje i dozvoljava da ga Škorpija vodi, što je ovom neobično važno.

SAMSUNG PREDSTAVIO NEVJEROVATNI GALAXY J6

JEDNOM KADA SE SETIŠ, MOŽDA BUDE SUVIŠE KASNO…