in

ŠTA BI VAŠ ZNAK PROMIJENIO KAD BI MOGAO VRATITI VRIJEME?

RAK

Kad bi se mogao vratiti u prošlost, Rak si ne bi dopustio biti toliko puta razočaran i emocionalno povrijeđen. Manje bi paničario, dramatizirao i sažalijevao sebe, što ga vodi u nezadovoljstvo i labilnost. Više pozornosti posvetio bi svojim ambicijama i napretku i spriječio bi da ga u poslovnim i financijskim pitanjima prestignu nesposobniji od njega.

LAV

Kad bi Lav mogao vratiti vrijeme, poništio bi sve svoje strahove povezane s tegobama, slabostima i zdravstvenim stanjem. Živio bi zdravije i kvalitetnije i više bi pazio na prehranu. Izbjegao bi mnoge bučne zabave i “akcijske filmove” i više bi svog dragocjenog vremena posvetio ljudima i aktivnostima koje zaista voli.

DJEVICA

Djevici, koja obožava planove i analize, put u prošost bio bi zaista iznimna avantura, koju bi do potankosti isplanirala. Ispunila bi svoje želje, kupila bi si veći stan, bolji auto i s vremena na vrijeme dopustila bi si i zrno spontanosti. Više bi vremena boravila u prirodi, u ugodnom, romantičnom društvu, bez kočnica i analiziranja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. APRIL 2020: PONAŠANJA VAŠIH UDVARAČA SU DANAS TOTALNO NEDEFINISANA

KAKO TE DRUGI VIDE: LAVOVI SU EGOCENTRIČNI, RIBE PREVIŠE ĆUTE