in

ŠTA BIRAJU MUŠKARCI: PLAVUŠE ILI BRINETE

Plavuše vs. brinete – koje frajeri preferiraju? I kako prolaze djevojke ostalih boja kose?

Iako fizički izgled nije najvažniji i najpresudniji ne možemo zanemariti činjenicu da svi imamo određeni tip koji nas privlači. Nekad biramo po boji kose, nekad po neodoljivom pogledu, nekad nam je osoba slatka i simpatična bez obzira na ove ili nedostatak određenih fizičkih karakteristika.

2000 muškaraca na aplikaciji za dejtanje – Badoo, odgovorilo je na pitanje kakvu boju kose i očiju preferiraju na nježnijem spolu. Odgovor bi vas mogao iznenaditi!

Žao nam je plavuše, ali muškarci ipak više vole brinete, a najdraže su im one s plavim očima! 60 posto muškaraca je izjavilo kako im je kombinacija tamnije kose i plavih očiju najprivlačnija, dok je najmanji broj glasova pripao crvenokosim djevojkama (samo 8%) koje nerijetko slove kao najvatrenije.

Čak 40 posto izjavilo kako obožavaju djevojke sa svijetlim očima, dok je iznenađujući mali broj glasova pripao zavodljivim zelenim (samo 17%). Iznenađeni ili ne, zasigurno vam ovo ide u korist ako se vodite trendovima i ove sezone birate super popularne čokoladne nijanse.

”GIRL NEXT DOOR” ILI ”FEMME FATALE”: OTKRIVAMO ŠTA BIRAJU MUŠKARCI

VELIKI ŽIVOTNI HOROSKOP ZA KRALJICE ROĐENE U ZNAKU LAVA